Veiligheid en efficiency in de zorg

Transportwagen

Wanneer u op zoek bent naar een transportwagen, dan bent u bij Logimedical aan het juiste adres. Logimedical is uw partner wanneer het gaat om veilige en efficiënte medicijndistributiesystemen in ziekenhuizen en zorg- en verpleeginstellingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Transportwagen van Logimedical

Om in de zorg de beste kwaliteit en veiligheid te genereren is het belangrijk om altijd en overal te beschikken over het juiste instrument, product of medicijn. Wij van Logimedical zorgen ervoor dat alles wat u als zorgverlener nodig heeft, binnen handbereik is. Voor een transportwagen kunt u daarom ook bij ons terecht.

Onze transportwagens zijn ideaal voor het snel, efficiënt, veilig en conform regelgeving opslaan of transporteren van medicijnen binnen zorg- en verpleeginstellingen en ziekenhuizen.

Veiligheid en efficiency staan hierbij voorop! Zo streven wij naar het hoogste niveau als het gaat om veiligheid. En streven wij ernaar dat door middel van onze producten, alle processen rondom de toediening van medicijnen zo efficiënt mogelijk verlopen. Op deze manier houdt u meer tijd over voor echte zorg!

Naast een transportwagen kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid programma aan medische wagens, computerwagens, computerarmen en creatieve servicemogelijkheden.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in een transportwagen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en plannen graag een afspraak met u in. Tijdens een afspraak kunnen we samen met u, uw eisen en wensen bespreken. Zo vinden wij altijd een oplossing voor uw situatie. U vindt onze contactgegevens hieronder. Vergeet ons ten slotte niet te volgen op LinkedIn!

Demo inplannen

Een demonstratie bij u op locatie? Dit kan u direct online inplannen! Wij geven een presentatie over het thema dat u kiest bij onze afsprakenplanner. Na bevestiging van ons is de afspraak al rond.

Hoe is de medicatieveiligheid op uw locatie? Doe de gratis test!

Producten

Transportwagen