UV C lamp medische desinfectie

Meer weten over een UV C lamp medische desinfectie? Deze lampen vind je terug in de CleanCart® Desinfectiecel van Logimedical! Ideaal om medische apparatuur als medicijnwagens mee te desinfecteren. Snel, efficiënt en speelt in op de huidige behoeften van het zorgpersoneel. Maak meer tijd vrij voor de patiënt en maak je geen zorgen meer over het juist desinfecteren van de medicijnwagens. Neem contact op met Logimedical! Wij vertellen je graag meer. De CleanCart® Desinfectiecel is beschikbaar voor huur, koop en full-service. Ontdek meer. Neem contact op voor meer informatie. Direct bestellen? Bekijk de desinfectiecel op de website.

UV C lamp medische desinfectie

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Medische desinfectie via UV-C licht

Hoe werkt de UV c lamp voor medische desinfectie? De lamp straalt UV-C licht uit. Het UV-C licht bevat UV en Ozon. Deze combinatie zorgt ervoor dat ook hoeken en oppervlakten die niet direct met het licht in aanraking komen, gedesinfecteerd zijn. Dat is de kracht van de CleanCart® Desinfectiecel! In een 5-tal minuten is de klus geklaard. Een ander voordeel is dat de desinfectiecel mobiel is. Verplaats hem gemakkelijk van afdeling naar afdeling.

Kopen, huren of full-service

Logimedical denkt mee in oplossingen. De medische desinfectiecel is te koop en te huur tegen een gunstige en aantrekkelijke prijs. Hierdoor verdient het zijn investering al snel terug. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de full-service van Logimedical. Wat houdt dit in?

Logimedical komt bij jou op locatie als service de medische wagens desinfecteren. Zo veel als u maar wilt! Goed om te benoemen is dat we de full-service kunnen opnemen in de onderhoudscontracten. Uiteraard ook los verkrijgbaar. Geheel ontzorgt van A tot Z. Dat is wat u kunt verwachten van ons.

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat om je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Kom met ons in contact!

Wil je meer informatie ontvangen over onze CleanCart® Desinfectiecel? Logimedical neemt zo snel mogelijk contact met je op. Direct de desinfectiecel bestellen? Bekijk het product op onze website. Wij hopen u snel te mogen ondersteunen! Logimedical is uw partner binnen de zorgsector.