Werkplek mobiel

Ben je op zoek naar werkplek mobiel? Logimedical biedt een groot assortiment aan mobiele werkplekken die indien gewenst volledig aangepast kunnen worden naar jouw persoonlijke voorkeuren. Ze zijn vanaf een afstand bestuurbaar en het is mogelijk om ze vanaf een afstand te updaten. Dat scheelt enorm veel tijd. De voordelen zelf ervaren? Vraag vrijblijvend een proefwagen aan. We komen graag met je in contact!

Zorgstation

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dit namelijk al via de telefoon. Maar soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk voor je verholpen.

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Onze webshop

In onze webshop vindt je onze collectie aan medicijnwagens. Een groot assortiment met wagens voor verschillende doeleinden. Anesthesie, sedatie, reanimatie wagens of verbandwagens zijn hier voorbeelden van. Je kan hier een overzicht vinden van de specificaties van iedere wagen die we aanbieden. Er is altijd de mogelijkheid om een wagen uit te breiden met een computer welke volledig van een afstand bestuurbaar is. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op en we nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden.

Werkplek mobiel

Een mobiele werkplek kan je werkzaamheden een stuk makkelijker maken. Het biedt efficiëntie en gemak tijdens jouw werk. Onze wagens zijn speciaal ontworpen voor ziekenhuizen, zorginstellingen en verpleeghuizen en worden hier graag gebruikt. Door onze aanvullende opties als een slotsysteem hebben we al vele werkplekken veiliger en eenvoudiger gemaakt. Volg je ons al op Facebook? Je kan dan op de hoogte blijven van al onze nieuwtjes en een blik vangen van onze wagens in actie bij onze klanten!

Meer informatie ontvangen?

Ben je enthousiast geworden over werkplek mobiel en wil je de mogelijkheden bespreken? Dat kan door contact met ons op te nemen. Geheel vrijblijvend geven we je meer informatie. je kan je vragen en opmerkingen achterlaten in ons contactformulier. We reageren dan zo snel als mogelijk. We hopen snel iets voor je te kunnen betekenen bij Logimedical.