Zorgwerkplek

Ben je op zoek naar een zorgwerkplek waardoor je makkelijker kan werken? Een plek die eenvoudig te verplaatsen is en die jouw werk eenvoudiger en veiliger maakt? Dan is Logimedical het bedrijf voor jou! Onze medicijnwagens kunnen van alle gemakken voorzien worden en brengen een stuk meer efficiëntie in jouw werk. Aan onze wagens kunnen computers toegevoegd worden welke vanaf een afstand bestuurbaar zijn en welke gegevens kan opslaan in de cloud!

Vraag vrijblijvend een proefwagen aan en ontdek het zelf!

Zorgstation

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dit namelijk al via de telefoon. Maar soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk voor je verholpen.

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ons aanbod | Zorgstation

In onze webshop vindt je onze collectie aan wagens. Voor ziekenhuizen, zorginstellingen en verpleeghuizen bieden we een groot aanbod aan verschillende wagens voor verschillende afdelingen. Ook is er de mogelijkheid om onze wagens aan te passen naar je eigen wensen. Voorbeelden hiervan zijn slotsystemen, computers, themawagens en geregistreerde medicijnuitgifte. Wat je wensen ook zijn, ze zijn altijd bespreekbaar. Bij Logimedical denken we graag met je mee en willen we tot een uiteindelijke wagen komen die volledig aan jouw wensen voldoet. Voor de IT-specialisten zijn er ook voordelen zoals het op afstand kunnen updaten van alle computers. 

Zorgwerkplek

In de zorg loop je veel. Onze wagens zijn vanaf een afstand bestuurbaar waardoor je niet altijd heen en weer hoeft te lopen. Ook is de voorraad vanaf een afstand bij te houden door ons voorraad beheersysteem. Zo voorkom je dat je me een lege wagen zit en kan je vanaf een afstand zien wat de huidige voorraad is van de wagen. Door de wielen is de wagen ook mobiel en makkelijk te verplaatsten naar de patiënten of een andere locatie. Volg je ons al op Facebook? Je wordt dan op de hoogte gehouden van het laatste nieuws!

Meer informatie ontvangen?

Ben je benieuwd geworden naar zorgwerkplek en ben je benieuwd naar de voordelen die onze wagens kunnen bieden op jouw werk? Neem contact met ons op via ons contactformulier en we beantwoorden je vragen en opmerkingen zo snel mogelijk. Wil je de voordelen zelf ervaren? Vraag dan een proefwagen aan geheel vrijblijvend!