Hoe ver is jouw organisatie?

Medicatieveiligheid quiz

Veel zorgorganisaties zijn bezig om het proces van medicatieverstrekking veiliger te maken. Te vaak maken zorgprofessionals namelijk nog onnodige fouten met medicatie. Daarom is het belangrijk dat zij alles weten over medicijnen en toedieningswijzen. Via de medicatieveiligheid quiz komt u te weten wat uw organisatie goed doet en krijgt u bruikbare tips. Bent u nieuwsgierig naar de medicatieveiligheid binnen uw organisatie? Doe dan direct de test!

Waarom is het verstandig om deel te nemen aan de medicatieveiligheid quiz?

Door middel van de medicatieveiligheid quiz willen wij graag het bewust zijn bij medewerkers vergroten. Zij spelen namelijk een belangrijke rol bij het verminderen van risico’s op medicatiefouten. Het is belangrijk dat medewerkers het hele medicatieproces goed begrijpen. Onder het medicatieproces verstaan we: alle activiteiten en maatregelen die we nemen om het juiste medicijn, op de juiste tijd, in de juiste dosering en met de juiste toedieningswijze bij de juiste cliënt toe dienen.

Meer informatie over Logimedical

Omdat het verlenen van zorg niet kan wachten, investeren wij continue in de ontwikkeling van producten, innovatieve technologieën, service en ondersteuning. Zo willen wij er zeker van zijn -en blijven- dat wij uw logische partner zijn voor producten waarmee u de zorg verbeterd. Logimedical biedt een uitgebreid programma aan medische wagens, computer wagens, computerarmen en creatieve service mogelijkheden om de toenemend rol van IT in de zorg te optimaliseren.

Medicatieveiligheid quiz