Medicatieveiligheid verpleeghuis

Medicatieveiligheid in de zorg. Een belangrijk begrip! Er zijn steeds minder mensen werkzaam in de zorg, terwijl er steeds meer mensen zijn die zorg nodig hebben. De werkdruk is daarom erg hoog in de zorg. Toch mag de aandacht voor veiligheid rondom het toedienen van medicijnen, niet verslappen. Wij streven er daarom naar om alle noodzakelijke handelingen rondom de toediening van medicijnen, zo beveiligd mogelijk te maken, zonder daarbij de praktijk uit het oog te verliezen.

Voor meer informatie over ons en medicatieveiligheid kun je altijd contact opnemen!

Medicatieveiligheid

Medicijnwagens met slot

Veilige medicijnwagens? Bekijk het assortiment! Denk aan een medicijnwagen met een normaal slot, een vingerafdruk of PIN-code systeem. Het voordeel van deze slotsystemen is dat alleen bevoegde personen medicatie en andere spullen kunnen delen en toedienen. Wil je precies weten wie de wagen heeft geopend? Lees meer over de Nexsys ADC op onze website.  

Naast het beheren en delen van medicijnen vind je bij Logimedical ook verschillende wagens die ondersteuning bieden bij operaties, sedaties en reanimaties. Maar bijvoorbeeld ook op de gipskamer! Goed om te benoemen is dat alle medicijn- en themawagens geheel naar jouw behoeften te configureren zijn. Elke afdeling heeft namelijk andere behoeften. Tot slot biedt Logimedical een ruime garantietijd en onderhoudsmogelijkheden aan.

Medicatieveiligheid door Logimedical

Al meer dan 25 jaar staan wij voor ervaring en innovatie om organisatie, efficiency en nauwkeurigheid van zorgverlening en -verleners te verbeteren. Dit doen wij door continue te investeren in de ontwikkeling van producten, innovatieve technologieën, service en ondersteuning op het gebied van medicatieveiligheid.

Naast medicatieveiligheid speelt ook efficiency een grote rol. Wij streven ernaar om alle processen rondom de toediening van medicijnen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Dit door middel van minder tijdverlies en veel minder administratie. Meer tijd voor echte zorg!

Medicatieveiligheid

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Medicatieveiligheid: Doe de test!

Hoe ver is jouw organisatie op het gebied van medicatieveiligheid?
Doe nu online de gratis medicatieveiligheidstest!
Tijdens de test ontvang je tips en tricks die je direct kan toepassen op de werkvloer.

Vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

Start de test

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Meer informatie over medicatieveiligheid

Ben je geïnteresseerd in medicatieveiligheid door Logimedical? Dan kun je altijd contact met ons opnemen! Neem contact op via het contactformulier op de website maar het is ook mogelijk om ons een mail te sturen of telefonisch contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden! Volg je ons al via social media? Blijf op de hoogte van de nieuwste leveringen bij onze klanten.