Medicijngebruik

Veilig medicijngebruik? Logimedical geeft je graag tips en voorbeelden hoe jij als zorgverlener je kan voorbereiden op jouw dagelijkse werkzaamheden. Medicatieveiligheid omvat het veilig delen en opslaan van de medicijnen binnen ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere zorginstellingen. Ieder mens maakt fouten, maar Logimedical maakt de kans zo klein mogelijk. Dit doen we door in te spelen op de vraag op de werkvloer. Deze insights maken het mogelijk om onze producten zo innovatief mogelijk in te steken. Mis je iets of heb je een vraag over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Wij vertellen je graag meer over hoe jij bij kan dragen aan medicatieveiligheid.

Medicijngebruik

Medicijnwagens inclusief slot

Een van de oplossingen die Logimedical aanbiedt, zijn onze medicijnwagens inclusief slotsysteem. Je kunt per wagen kiezen voor een AutoRelock slotsysteem, een PIN-code slot of bijvoorbeeld een normale inclusief sleutel. Het doel van dit slotsysteem is om alleen bevoegd personeel toe te laten tot de inhoud van de wagen. Op deze manier beperk je als instelling de kans op fouten al voor een groot deel. Direct registreren wie er in de wagen is geweest? Dan is de Nexsys ADC medicatiewagen iets voor jou. Lees meer over het product op onze website.

Opiatenkluizen en baxterafval

Het bewaren en bewaken van opiaten kan op verschillende manieren. Het veiligste is vanzelfsprekend achter slot en grendel. Logimedical heeft verschillende soorten en maten opiatenkluizen beschikbaar.

Onder medicatie veiligheid valt ook AVG. Wat hiermee bedoeld wordt? Patiëntgegevens mogen niet zomaar op straat komen te liggen. De patiëntgegevens staan bijvoorbeeld op de baxterrol. Met de baxterafvalbak van Logimedical kun je direct veilig en AVG het afval weggooien, zonder dat je naar een aparte afvalbak hoeft toe te lopen.

Medicijngebruik

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Doe de test!

Hoe ver is jouw organisatie op het gebied van medicatieveiligheid?
Doe nu online de gratis medicatieveiligheidstest!
Tijdens de test ontvang je tips en tricks die je direct kan toepassen op de werkvloer.

Vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

Start de test

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Contact opnemen | Veiligheid medicatie

Wil je direct weten hoe jij scoort op je medicatieveiligheid-kennis? Doe de gratis test op onze website. Uiteraard kun je voor vragen direct contact met ons opnemen via het onderstaande formulier. Volg ons ook op LinkedIn!