Oefentoets medicatieveiligheid.

Veel zorgorganisaties zijn bezig om het proces van medicatieverstrekking veiliger te maken. Te vaak maken zorgprofessionals namelijk nog onnodige fouten met medicatie. Het is belangrijk dat zorgprofessionals alles weten over medicijnen en toedieningswijzen. Wij van Logimedical helpen hier graag bij! Kom achter de status van de medicatieveiligheid binnen uw organisatie door de online oefentoets medicatieveiligheid.

Via onze online medicatieveiligheid toets, bestaand uit 10 vragen, komt u precies te weten waar verbeterpunten liggen. Hierover ontvangt u van ons tips, waarmee u direct aan de slag kunt om de medicatieveiligheid binnen uw organisatie te verhogen.

Oefentoets medicatieveiligheid door Logimedical.

De werkdruk in de zorg wordt steeds hoger. Dit komt omdat er steeds minder mensen kiezen om in de zorg te werken, terwijl er steeds meer mensen zijn die zorg nodig hebben. Ondanks de werkdruk mogen er geen fouten worden gemaakt rondom het toedienen van medicijnen. Wij van Logimedical streven ernaar om de noodzakelijke handelingen rondom het toedienen van medicijnen zo veilig en efficiënt mogelijk te maken. Via de medicatieveiligheid quiz komt u te weten wat uw organisatie goed doet en krijgt u bruikbare tips.

Bent u benieuwd naar de status van medicatieveiligheid binnen uw organisatie? Doe dan de test.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de uitslagen van de test? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen! Onze medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van adviezen rondom de medicatieveiligheid binnen uw organisatie. Ook is het mogelijk om direct een afspraak in te plannen voor een demo van onze producten.

Zelftest medicatieveiligheid

Snel te weten komen hoe jij als zorgverlener presteert op het gebied van medicatieveiligheid? Doe dan nu onze online zelftest. Deze gratis mini cursus / e-learning helpt jou om inzicht te krijgen in de dingen die je goed doet, maar ook in de dingen die beter kunnen. De medicatieveiligheids quiz is er voor iedereen!

Neem contact met ons op!

Wij reageren binnen 2 (werk)dagen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.