Richtlijn medicatieveiligheid

Het is belangrijk om te werken volgens de richtlijn medicatieveiligheid. Als zorgverlener ben je misschien niet altijd helemaal bekend met de richtlijnen binnen de zorg. Als gevolg hiervan loop je sneller tegen medicatiefouten aan.  Het is dus goed om jezelf bewust te zijn van de risico’s binnen het medicatieproces en deze zoveel mogelijk in te perken. Logimedical biedt hiervoor oplossingen om het allemaal wat makkelijker te maken. Naast gebruik van gezond verstand en de bestaande afspraken, bieden onze innovatieve oplossingen mogelijkheden bij medicatieveiligheid. Zo beschikken wij in ons assortiment over verschillende medicijnkasten.

Benieuwd naar onze oplossingen? Neem contact met ons op.

Richtlijn medicatieveiligheid

Richtlijn medicatieveiligheid

Regels veranderen iedere keer opnieuw. Echter is het belangrijk dat de veiligheid rondom medicijnen niet verslapt. Hoe kun je hier op voorbereid zijn? Logimedical komt bij jou organisatie kijken hoe het gesteld is met de medicatieveiligheid en medicatieopslag. Wij gaan met jou gesprek over de situatie en geven daarop een passend advies uit. In vele gevallen kun je met een medicijnkar al goed uit de voeten. Deze handige karretjes met slot zorgen ervoor dat alleen de persoon die toegang nodig heeft tot de medicijnkar, het ook echt heeft. Alleen bevoegde personen kunnen zo bij de medicatie om deze toe te dienen.

Naast de medicijnkarren kunt u bij ons ook terecht voor Computer werkstations, slotsystemen, themawagens en geregistreerde medicijnuitgifte. Op zoek naar iets anders? Vraag gerust of wij je kunnen helpen!

Richtlijn medicatieveiligheid

Over Logimedical

 Wij zijn van mening dat zorg verlenen niet kan wachten. Daarom investeren wij altijd in de ontwikkeling van producten, innovatieve technologieën, service en ondersteuning. Met al 25 jaar ervaring helpen wij je graag met het vinden van een geschikte oplossing. Ga met ons in gesprek en wie weet kunnen wij iets voor jouw organisatie betekenen.

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Doe de test!

Hoe ver is jouw organisatie op het gebied van medicatieveiligheid?
Doe nu online de gratis medicatieveiligheidstest!
Tijdens de test ontvang je tips en tricks die je direct kan toepassen op de werkvloer.

Vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

Start de test

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Neem contact met ons op

Vragen over de richtlijn medicatieveiligheid? Of wil je iets anders aan ons vragen? Dat is natuurlijk geen probleem. Via het onderstaande formulier kun je gemakkelijk jouw vraag stellen. Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk met een antwoord te komen. Wil je op de hoogte blijven van onze diensten? Volg ons via LinkedIn!