Hoe ver is jouw organisatie?

Verbeterplan medicatieveiligheid

U wilt met uw organisatie natuurlijk zo min mogelijk fouten maken met medicijnen, door middel van een verbeterplan medicatieveiligheid. Maar dat is makkelijker gezegd dan gegaan. Samen met u zorgen we ervoor dat elke cliënt de juiste medicijnen krijgt toegediend, in de juiste dosering en op de juiste wijze.

Aangezien er steeds minder mensen werkzaam zijn in de zorg en steeds meer mensen zijn die zorg nodig hebben, snappen we dat de werkdruk voor u erg hoog is. Wij streven er daarom naar om alle noodzakelijke handelingen rondom de toediening van medicijnen, zo beveiligd mogelijk te maken, zonder daarbij de praktijk uit het oog te verliezen.

Wat is er zo belangrijk aan medicatieveiligheid?

Medicatieveiligheid verdient aandacht, omdat er veel fouten gemaakt worden bij het gebruik van medicijnen, het voorschrijven en naleven van medicijnvoorschriften. In de praktijk ontstaan er nog veel onduidelijkheden onder de medewerkers over de verantwoordelijkheden rondom het medicatiebeleid. Het is al bedrijf zijnde dus zeer belangrijk dat uw medewerkers op de hoogte zijn van het medicatiebeleid, om zo fouten te voorkomen. Nieuwsgierig naar hoe ver u organisatie is met medicatieveiligheid? Maak dan onze online quiz.

Verbeterplan medicatieveiligheid

Logimedical bestaat al 25 jaar en staat voor ervaring en innovatie om organisatie, efficiëntie en nauwkeurigheid van zorgverlening- en verleners te verbeteren. Wij streven ernaar om uw prestaties naar een hoger niveau te tillen door middel van innovatieve oplossingen met een positief effect. Door de verschillende producten en apparaten die wij verkopen, hopen we samen met u uw plan voor medicatieveiligheid te verbeteren.

Hoe ver is uw organisatie?

Wat is de status van de medicatieveiligheid binnen uw organisatie? Kom er achter via de online test van Logimedical! Door middel van 10 vragen komt u precies te weten waar verbeterpunten liggen. Uiteraard krijgt u van ons enkele tips, zodat u direct aan de slag kan aan uw verbeterplan medicatieveiligheid.

Verbeterplan medicatieveiligheid