Veiligheid medicatie. Niet zomaar een begrip!

Meer weten over veiligheid medicatie binnen de verschillende zorginstellingen? Logimedical geeft je de handvatten om de medicatieveiligheid te waarborgen. Het is menselijk om fouten te maken! Maar door de innovatieve oplossingen van onze organisatie maken we de kans op fouten zo klein mogelijk. We doen dit door goed te luisteren naar de vraag op de werkvloer, en deze door te vertalen in de producten.

Meer weten? Klik op de onderstaande button en stel jouw vraag.

Veiligheid medicatie

Zelftest medicatieveiligheid | Logimedical is jouw partner!

Heb je onze zelftest al gedaan? Medicatieveiligheid wordt soms flink onderschat, terwijl het juist zo belangrijk is. Er zitten namelijk risico’s aan het voorschrijven en toedienen van medicijnen, waaronder gezondheidsschade. Fouten maken is menselijk, maar wanneer het om de gezondheid van patiënten gaat willen we liever zo veilig mogelijk werken. De medicijnkarren van Logimedical dragen hier aan bij. In ons assortiment hebben we verschillende medicijnkarren voorzien van een normaal slot, vingerafdruk of PIN-code systeem. Deze beveiligde karren laten geen onbevoegde toe tot de medicatie en zorgt ervoor dat de organisatie al een extra maatregel heeft getroffen tegen dit probleem. Wil je ook nog weten wie de medicijnwagen heeft geopend? Lees dan meer over de Nexsys ADC.

Over Logimedical

Bij Logimedical kun je terecht voor allerlei innovatieve producten die het werk in de zorg veiliger en efficiënter maken. Dit doen wij al 25 jaar met liefde en plezier. Samen met u kijken wij naar de oplossing die binnen uw organisatie past. Naast de verkoop van onze producten, bieden wij ook nog eens de beste service. Werkt er iets niet helemaal naar je zin? Bel en wij helpen je binnen 2 uur. Dat is onze service!

Veiligheid bij medicatie

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Doe de test!

Hoe ver is jouw organisatie op het gebied van medicatieveiligheid?
Doe nu online de gratis medicatieveiligheidstest!
Tijdens de test ontvang je tips en tricks die je direct kan toepassen op de werkvloer.

Vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

Start de test

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Meer informatie opvragen | Contact

Heb je vragen over de zelftestmedicatieveiligheid? Stel ze gerust! Je kunt dit doen door onderstaand contactformulier in te vullen. Ook bespreken we de resultaten van de test graag met je. Meer weten over de medicijnwagens? Ook dit is geen probleem. Wij zullen zo snel mogelijk antwoorden. Volg je ons al op LinkedIn?