N-Sight Medicijnwagenpark beheer

N-Sight™ Medicijnwagenpark beheer Software is een cloud-gebaseerd systeem waarmee instellings IT’ers de Trio point-of-care wagens, in gebruik door zorgmedewerkers, op afstand kunnen beheren.

Het Trio werkstation is uitgerust met NIEUWE N-Sight software met uitgebreide analysemogelijkheden voor de optimalisatie van de inzet en het gebruik van het medicijnwagenpark en eenvoudige beheersgereedschappen. We zijn uitgegaan van de dagelijkse gebruikers en hebben de gebruiksvriendelijkheid, door slimme tooltjes afgestemd op de verbetering van workflow en zorg voor de patiënt. De architectuur van het nieuwe N-Sight platform biedt features ter vereenvoudiging van management, onderhoud en updates van het medicijnwagenpark op afstand.

Onderaan de streep zorgt N-Sight™ voor verbeterde inzet van hardware, optimaliseert prestaties en toegevoegde waarde en helpt problemen voorkomen vóórdat de gebruiker daar hinder van ondervindt.

Verbeter de inzet van hardware

Maximaliseer de toegevoegde waarde van jouw medicijnwagenpark

Gestroomlijnde ondersteuning

Trio Computer Werkstations

Het Trio Computer Werkstation is een ontwerpmix van de meest innovatieve en meest betrouwbare computerwagens ooit. Trio biedt een verfijnd, ergonomisch design gecombineerd met innovatieve voordelen in het dagelijks gebruik, gemak en batterijgebruiksduur.

 • Een intuïtief control center biedt simpele touch screen navigatie binnen de vele mogelijkheden
 • Personalisering voor optimaal geberuikerscomfort via geheugen ‘presets’ opgeslagen in gebruikersprofielen
 • Een slank werkstation profiel, en N-Stride stuur ondersteuning maken elke stap een stuk lichter
 • Schaalbaar batterijsysteem met de optie om een swappable accu te integreren om aan de hoogste eisen voor batterijgebruiksduur te kunnen voldoen
COW Computer On Wheels

Beheer op afstand

N-Sight bespaart IT tijd bij het beheer van het medicijnwagenpark en de administratie van gebruikers. Een intuïtief dashboard geeft realtime accu niveaus en geeft inzicht in wagenparkprestaties. Het platform biedt de mogelijkheid om op afstand zoekgeraakte wagens te lokaliseren, gebruikersfiles te updaten, de gebruikers ID’s, PIN-codes en beveiligingsinstellingen.

 • Controle over wagenparkstatus en connectiviteit
 • Terugvinden van zoekgeraakte wagens via de wagenlocator
 • Bekijk gebruiksgeschiedenis van medicijnwagens en ontdek welke er veel of juist weinig worden gebruikt
 • Controleer toegang van de medicijnwagens en gebruikte veiligheidscodes

Integratie met Instellings Informatie Systemen

Om de communicatie tussen Zorgprofessionals, IT en overige instellingsonderdelen te vergemakkelijken biedt N-Sight integration met elk systeem dat email en/of SMTP input aan kan.

 • Service verzoeken kunnen worden ge-emaild naar specifieke email adressen
 • Email alerts kunnen worden ingesteld om servicemedewerkers te informeren in het geval van een (aanstaand) probleem

Wagenpark inzet

N-Sight faciliteert de inzet van het medicijnwagenpark door het optimaliseren van het dagelijks gebruik, batterijgebruiksduur en beschikbaarheid van de medicijnwagens. Evalueer gebruikspatronen en ontdek of het aantal medicijnwagens voldoet aan de dagelijkse behoefte. Behoudt de beschikbaarheid van medicijnwagens ten tijde van het pro-actief monitoren van batterijniveau’s en -prestaties binnen de instelling of meerdere instellingslocaties tegelijk.

 • Stem jouw medicijnwagenvloot af op het juiste aantal en de juiste plaats
 • Zet minder vaak gebruikte medicijnwagens daar in waar zij het best van pas komen
 • Verhoog gebruiksduur door het aanpassen van technische instellingen
 • Monitor oplaadactiviteiten voor potentiële trainingsdoeleinden

Bijkomende voordelen

N-Sight’s Pin Code Interface en Actieve Directory Service vereenvoudigen het gebruiksgemak, zorgen voor sneller doorlooptijden en verbeterde hardware inzet.

 • CareLink Pin Code Interface
  Een gemakkelijk te gebruiken interface zorgt voor een hoger beveiligingsniveau en waardevoller beheer. Gebruikers hoeven niet langer PIN-codes te onthouden en in te geven, wat het dagelijks gebruik sneller, optimaler en te analyseren maakt.
 • Actieve Directory Service
  Administreer medicijnwagengebruikers direct vanuit Microsoft Active Directory (AD). Deze simpele feature geeft N-Sight gemakkelijker gebruikersbeheer, gecentraliseerd beveiligingsmanagement en uitgebreide hardware inzet analyse.
COW Computer On Wheels