In een tijd waarin de druk op zorg- en ondersteuningsmedewerkers blijft toenemen, biedt technologie een welkome oplossing om de werkdruk te verminderen en de kwaliteit en efficiëntie van de zorg te verbeteren. Een prachtig voorbeeld van zo’n technologische innovatie is de NexsysADC, een systeem dat essentieel is voor het efficiënt beheer van noodvoorraden medicijnen. Dankzij de STOZ-subsidie kunnen zorginstellingen deze geavanceerde technologie nu budgetneutraal implementeren, waardoor ze niet alleen de zorgkwaliteit verhogen maar ook de werkbevrediging van hun personeel verbeteren.

De STOZ-subsidie: Een kans voor zorginstellingen

De overheid erkent de waarde van dergelijke technologische oplossingen en ondersteunt dit via de Stimuleringsregeling Technologie in Ondersteuning en Zorg (STOZ). Deze subsidieregeling is specifiek in het leven geroepen om zorginstellingen te helpen bij het implementeren van technologische hulpmiddelen die de kwaliteit van zorg verhogen. Meer informatie over deze subsidie is te vinden op de website van RVO.

NexsysADC: Technologie die voldoet aan de STOZ-doelstellingen

De NexsysADC van Logimedical is een uitstekend voorbeeld van een technologie die naadloos aansluit bij de doelstellingen van de STOZ-subsidie. Dit geavanceerde medicijnbeheersysteem vermindert de werkdruk voor zorgmedewerkers door automatisering van het beheer van medicijnvoorraden, wat leidt tot minder fouten en een hogere patiëntveiligheid. Door de inzet van NexsysADC kunnen zorgmedewerkers zich meer richten op patiëntenzorg in plaats van administratieve taken.

Budgetneutrale realisatie mogelijk dankzij STOZ

Zorginstellingen die de NexsysADC willen implementeren, kunnen dit nu budgetneutraal doen met behulp van de STOZ-subsidie. Het is belangrijk om te benadrukken dat de subsidie alleen beschikbaar is voor aanbieders van zorg of ondersteuning en niet voor de industrie of leveranciers zoals Logimedical. De zorginstelling zelf moet de aanvraag indienen.

De implementatie van NexsysADC met steun van de STOZ-subsidie biedt een unieke kans om de kwaliteit van zorg te verhogen zonder extra financiële lasten voor de zorginstelling. Wij moedigen zorginstellingen aan om deze kans te grijpen en de nodige stappen te zetten voor het aanvragen van de subsidie. Deze technologische investering is niet alleen een winst voor de medewerkers maar ook voor de patiënten die zij verzorgen.

Van Start

Als je overweegt om de NexsysADC te implementeren en de voordelen van de STOZ-subsidie wilt benutten, bieden wij onze ondersteuning aan. Voor meer informatie of hulp bij het aanvragen van de subsidie, neem contact op via pvannes@logimedical.nl.

Wil je direct beginnen met het aanvragen van je STOZ-subsidie? Bezoek dan de officiële RVO website voor meer details over het aanvraagproces.

Neem vandaag nog de stap naar een efficiëntere en voldoening gevende zorgverlening.

STOZ-subsidie