Cilinderslot medicijnkar

Op zoek naar een cilinderslot medicijnkar? Bij Logimedical zit u goed! Als partner van vele ziekenhuizen en zorginstellingen in Nederland kunnen wij u goed van dienst zijn. Onze medicijnkarren hebben verschillende type slotsystemen. Ook een cilinderslot. Meer weten? Lees snel verder of neem direct contact op via de onderstaande button!

Cilinderslot medicijnkar

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dit namelijk al via de telefoon. Maar soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk voor u verholpen

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Slotsystemen

De medicijnkarren van Logimedical kunt u samenstellen met verschillende slotsystemen. Wij vertellen u er graag meer over:

  • PIN-code: Dit slot, te openen middels 4 vrij te programmeren individuele PIN-codes en handmatige hersluiting, zorgt ervoor dat u niet steeds op zoek moet naar de sleutel.
  • Cilinder: Een oerdegelijk cilinderslot met twee unieke sleutels. Zonder sleutel geen toegang. Hersluitbaar zonder sleutel, door de cilinder naar binnen te duwen.
  • AutoRelock®: Dit slot is te openen middels 998 vrij te programmeren individuele PIN-codes. Ook sluit hij zich automatisch. U bepaalt zelf de tijdsinval. Nooit meer vergeten de wagen af te sluiten!
  • ‘Break-Away’ slotsysteem: Perfect bij noodsituaties waarbij de zekerheid dat alle benodigde materialen aanwezig zijn erg belangrijk is. Een verbroken zegel geeft aan dat de wagen gebruikt is niet meer compleet is!
  • Opiatenkluis PIN-code: Nooit meer op zoek naar de sleutel! 4 vrij te programmeren individuele PIN-codes inclusief handmatige hersluiting.
  • Opiatenkluis contactloos: Geen sleutel meer nodig dankzij het contactloze slotsysteem. Gemakkelijk te openen met een vingerafdruk.

Meer vragen over de systemen? Lees de meest gestelde vragen over de sloten!

Ik wil graag een demo!

Neem contact met ons op als u wilt dat wij eens langskomen bij u op locatie. Wij leggen u graag uit hoe de slotsystemen en medicijnkarren werken. Samen maken wij de zorg veiliger en staan wij voor innovatie. Vul het onderstaande contactformulier in. Ook kunt u bellen naar 010-2582929 of mail info@logimedical.nl.Bekijk ook eens onze Facebookpagina.