Medicijnwagen slot

Op zoek naar een medicijnwagen slot? Logimedical maakt gebruik van verschillende slotsystemen op de medicijnwagens. Wij staan voor veiligheid en innovatie in de zorg. De zorginstellingen aan wie wij leveren beamen onze visie en goede samenwerking. Vraag direct meer informatie op!

Medicijnwagen slot

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dit namelijk al via de telefoon. Maar soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk voor je verholpen.

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Medicatieveiligheid binnen uw zorginstelling

Logimedical heeft al ruim 25 jaar ervaring op het gebied van innovatie op verschillende vlakken. Denk bijvoorbeeld aan organisatie binnen zorgafdelingen en efficiëntie. Maar ook nauwkeurigheid op het gebied van zorgverlening. Samen met de gezondheidzorg streven we ernaar om iedereen naar een hoger niveau te tillen. Zorg verlenen kan namelijk niet wachten! Juist om deze reden investeren wij continue in productontwikkeling, technologie, service en ondersteuning.

Producten op maat

Wij snappen dat iedere zorginstelling anders werkt. Maar er is wel een gemeenschappelijk doel: zorg bieden in een veilige omgeving. Logimedical luistert naar de behoefte en anticipeert hierop. Vanuit deze gedachte zijn onze slotsystemen ontworpen:

  • PIN-code. Dit slot, te openen middels 4 vrij te programmeren individuele PIN-codes en handmatige hersluiting, zorgt ervoor dat je niet steeds op zoek moet naar de sleutel.
  • Een cilinderslot inclusief 2 sleutels. Geen toegang zonder een sleutel, maar wel zonder sleutel afsluitbaar.
  • AutoRelock®. Te programmeren door 998 vrije PIN-codes. Gaat vanzelf dicht na een bepaalde tijd. Deze tijd is zelf in te stellen.
  • Break-Away. Dankzij een speciaal zegel weet je direct of alle materialen aanwezig zijn. Vooral binnen noodsituaties is het erg belangrijk dat de juiste materialen beschikbaar zijn.
  • Opiatenkluis PIN-code. Nooit meer op zoek naar de sleutel! 4 vrij te programmeren individuele PIN-codes inclusief handmatige hersluiting.
  • Opiatenkluis contactloos. Geen sleutel meer nodig dankzij het contactloze slotsysteem. Gemakkelijk te openen met een vingerafdruk.

Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij praten je graag bij over een persoonlijke oplossing op maat. Neem contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier. Bekijk anders ook eens onze Facebookpagina voor leuke nieuwtjes rondom innovatie in de zorg. Tot snel!