Over mij

Samen met het Logimedical team de zorgsector kunnen helpen bij hun werkzaamheden vind ik erg belangrijk. Ik houd van plezier, vooral met collega’s onder elkaar. Ik ben niet direct op locatie bij de klant, maar wil door mijn werkzaamheden goed uit te voeren een steentje bijdragen. Zo kunnen mijn collega’s van de buitendienst goed op weg en zorg ik dat het klantcontact goed verloopt.

Als ik mijzelf moet omschrijven ben ik toch wel perfectionistisch. Ik gebruik mijn perfectionisme om mijzelf te checken. Leren van iedere situatie is hierin belangrijk. Je ontwikkelt je alleen maar door te leren van goede en foute situaties.

Je kunt mij wakker maken voor een bioscoopavond of samenzijn met de mensen waar ik om geef. Ik vind het fijn als ik hen om mij heen heb. Samen met vrienden shoppen hoort hier natuurlijk ook bij! Een dag in de stad rondlopen en lekker borrelen. Vroeger was ik ‘s avonds veel in de stad te vinden omdat ik in de horeca werkte. Nu nodig ik het liefste mijn vrienden bij mij thuis uit! Zijn mijn vrienden bij mij thuis, dan sta ik in de keuken. Nieuwe gerechten koken en uitproberen! Heerlijk. En natuurlijk gaat het al-tijd goed.. Haha!

In het team wil ik graag een bijdrage leveren door kritisch te kijken naar de huidige processen. Als perfectionist is dat iets wat ik stiekem soms al doe. Ik praat er samen met mijn collega’s over wat goed gaat en wat verbetert kan worden. Ik ben nog niet lang in dienst, en kan juist daardoor met nieuwe inzichten komen. Het belangrijkste in de werkzaamheden van Logimedical is dat het de zorgverleners verlichting geeft. Zij moeten tijd over hebben voor de patiënten! Mijn streven ligt bij het ontlasten van de zorgsector.

Hoe kan ik je helpen?