Over mij

Dankzij mijn achtergrond in finance ben ik een gedreven en resultaatgericht persoon.  Binnen de zorg is hoge werkdruk.  Er moet hard gewerkt worden om tot een goed resultaat te komen.  Dit gaat in sommige situaties ten koste van de medicatieveiligheid en gemoedstoestand van het personeel.  Hoe kunnen werkwijzen praktischer?  Dit vraag ik mij bij ieder bezoek aan een klant af.  Veel op en neer lopen is voor het jonge personeel nog goed behapbaar, maar op den duur ontzettend slecht voor het lichaam.  Logimedical speelt hier een belangrijke ondersteunende rol in door passende oplossingen te bieden.

Persoonlijk ben ik een echt geluksmens.  Wat maakt mij en mijn gezin blij?  Een aantal jaar geleden hebben wij gezamenlijk besloten om een stuk grond in Zuid-Spanje te kopen.  Ieder jaar vinken we iets af.  Afgelopen jaar hebben wij de eerste olijven mogen oogsten van onze olijfbomen.  De komende jaren staan in het teken van de bouw van het huis.  Ik vind het belangrijk om van ieder moment te genieten!

Voor het team ben ik de zakelijke sparpartner. Hoe kunnen interne processen verbeterd worden? Hoe kun je als collega’s en dus als Logimedical zelf groeien? Alleen door mee te groeien met de zorgbehoeften kun je de klant goed ondersteunen. Transparantie is hierin belangrijk. Wat doen wij als Logimedical goed en wat kan beter. Tijdens gesprekken met onze klanten is duidelijk geworden dat er meer praktische oplossingen gevonden moeten worden ter ondersteuning van de werkdruk. Door de technologische ontwikkelingen in de medicijnwagens kunnen wij hier goed op inspelen. Investeren kost tijd, maar is het zeker waard.

Hoe kan ik je helpen?