Over mij

Via Logimedical collega Stephan ben ik in contact gekomen met Logimedical. Hiervoor heb ik gewerkt in de haven van Rotterdam. Werk waarbij men op elkaar moet vertrouwen. Gaat het mis, dan zal dit voor meerdere mensen ook in de soep lopen . Zo is het ook in de zorg! Men vertrouwt er op dat spullen goed werken en het een veilige omgeving is voor zorgverlener en patiënt. Dit is in de werkelijkheid helaas niet altijd waar.

Samen met Logimedical kijk ik er naar uit om de bovenstaande werkprocessen te verbeteren. Processen kunnen altijd sneller en beter. Hoe? Dat is vaak de vraag. Graag vraag ik de mening van klanten als ik bij hun bezoek tijdens bijvoorbeeld een storing. Wat zien zij graag beter en wat gaat al goed? Deze informatie neem ik mee en bespreek ik intern.

In het dagelijkse leven hou ik er van om tijd door te brengen met mijn dochter. Ze is een echt meisje-meisje. Het liefst wil ze op ieder moment van de dag samen cupcakes bakken. Ik bak de cupcakes, zij doet de versiering. En dan wil er nog wel eens een heel pak hagelslag op gaan! Als zij vrolijk is, dan ben ik dat ook. Daarnaast ben ik te vinden op verschillende festivals in Nederland. Samen met mijn vrienden. Vooral in de zomermaanden! Ik ben altijd diegene die zegt: ‘Gaan we nog een keer?’.

Als technische dienst ben ik de persoon die op pad gaat als er storingen zijn. Ik adviseer onze klanten graag wat ze kunnen doen en leg uit hoe zij in het vervolg een bepaalde storing kunnen voorkomen. Wat ik erg leuk vind aan mijn werk bij Logimedical is dat ik binnen- én buiten kom. Ik spreek veel met mijn collega’s maar ook met de klanten. Een snelle schakel tussen de twee partijen! Dit is wat ik wil uitbreiden. Denk aan sneller medicijnwagens op locatie krijgen. Daar ga ik voor!

Hoe kan ik je helpen?