Hallo,

IK BEN

Joy Bakker

Ik vervul de rol van Commercieel Medewerker Binnendienst bij Logimedical.

Ik vind het belangrijk dat iedereen in de zorg de aandacht krijgt die hij of zij verdient en nodig heeft. Door goed te luisteren naar de behoeften in de zorgsector wil ik, samen met Logimedical, een steentje bijdragen aan goede- en veilige zorg voor iedereen!

Herken je dit?

Als zorgverlener ben je soms niet altijd bekend met de huidige richtlijnen binnen de zorg. Regels veranderen continue. Hoe moet je je hier op voorbereiden? Zijn er niet meer (onbekende) pijnpunten binnen de organisatie?

Logimedical kijkt tijdens een bezoek aan jullie zorginstelling hoe het gesteld is met de medicatieveiligheid en medicatieopslag. Tijdens het bezoek gaan we samen het gesprek aan over de huidige situatie. We gaan sparren, situaties nabootsen en brengen een persoonlijk advies uit. Ten slotte laten we zien welke hulpmiddelen passen bij jullie situatie. Denk aan een nieuwe opiatenkluis of medicijnwagen. Voor ieder probleem vind Logimedical een passende oplossing.

Hoe kan ik je helpen?

Iedere zorginstelling werkt anders. Het verschil tussen ziekenhuizen en zorginstellingen is vaak groot. Maar het doel blijft altijd hetzelfde: efficiënte en goede zorg voor patiënten in een veilige zorgomgeving. Logimedical luistert en creëert zorgproducten op maat.

Bij Logimedical zijn verschillende krachten aan het werk. De buitendienst komt graag bij u op locatie langs om te zien welke werkwijze wordt toegepast. Zij kijken mee en geven passend advies. De technische dienst staat klaar voor eventuele problemen rondom de medicijnwagens. Is er iets aan de hand? Zij schieten graag te hulp. Ten slotte houdt de binnendienst het contact met de zorginstellingen op peil. Heeft u vragen? Zij staan voor u klaar.

Ben je misschien niet helemaal overtuigd van de medicatieveiligheid bij u op locatie? Logimedical helpt een groot aantal zorginstellingen met het op orde krijgen van het medicatieproces. Medicatieveiligheid en -efficiency staan daarbij centraal. Het zou kunnen dat ook bij jou in de organisatie, vanwege de toenemende complexiteit, niet op alle punten wordt voldaan.

De Logimedical MedicatieVeiligeidsScan® kan helpen om een beter inzicht in het gehele proces te krijgen. Wat gaat er goed en wat kan er verbeterd worden? Wij geven direct tips over hoe je snel de veiligheid bij jou op locatie kunt verbeteren. Het kan vaak al met kleine aanpassingen.  Leer meer over de MedicatieVeiligeidsScan®

Logimedical onderscheidt zich van andere door het grote aanbod aan producten. Denk bijvoorbeeld aan handmatige- of elektrische pillenvergruizers en anti decubitus matrassen. Bekijk direct onze webshop om meer te weten te komen over onze producten.

Ook vind je bij ons medicijnwagens voor verschillende doeleinden. Op de afdeling, operatiekamer of om eerste hulp mee te kunnen geven. Om de veiligheid van deze medicijnwagens te verbeteren gebruiken wij speciale slotsystemen. Uniek in hun soort. Een PIN-code, sleutelslot of zelfs AutoRelock® systeem. Kom meer te weten over onze slotsystemen. Neem contact op met ons. Wij beantwoorden graag al uw vragen.