Over mij

Mijn dag is goed als ik anderen heb kunnen helpen.  Dat is het mooie aan mijn werk bij Logimedical. Ik kom in veel situaties terecht waarin ik men passend advies kan geven zodat zij hun werk weer zonder problemen kunnen uitvoeren.  Mijn moeder heeft altijd in de zorg gewerkt.  Ik heb alle processen dus van dichtbij meegemaakt en kan me hierdoor goed inleven in de problemen op de werkvloer.

Mijn visie op de zorg sluit aan bij hetgeen dat Logimedical wil bereiken.  Het makkelijker en veiliger maken van processen rondom medicatieveiligheid en medicatieopslag.   Als de zorgen rondom deze twee onderwerpen worden verminderd, kunnen zorgverleners zich druk maken over belangrijkere aspecten: de zorg voor patiënten.

Als de mensen om mij heen gelukkig zijn, dan ben ik ook gelukkig. Ik ben een echte sportman en heb een grote liefde voor voetbal. Tijdens mijn voetbalcarrière heb ik vrij hoog gespeeld bij verschillende clubs in Nederland.  Helaas kan ik door blessures niet meer op topniveau spelen. Gelukkig is mijn zoontje ook helemaal weg van voetbal.  Ik zie dat hij er veel plezier in heeft en zal er ook alles aan doen om zijn talent verder te ontwikkelen.  Iedere dag staan we samen op het veld om te oefenen.  Het doet mij goed dat hij er net zoveel plezier in heeft als ik heb.

Als team bezig zijn voor veiliger en efficiënt werken in de zorg is het doel van Logimedical.  Als teamlid laat ik mijn collega’s bij ieder project opnieuw realiseren dat we de werkzaamheden uitvoeren voor dit belangrijke doel.  Ik vind het dan ook cruciaal om niet alleen binnen te zitten, maar ook bij mijn klanten op bezoek te gaan.  Hoe gaat het nu echt met ze?  Kan Logimedical niet nog meer voor ze doen?  Dat stapje extra draagt bij aan de totale verbetering van de processen.  Het is super om te horen dat klanten blij zijn dat je dit stapje extra hebt gezet. Een veilige en fijne werkomgeving voor iedereen creëren.  Dat is toch super!

Hoe kan ik je helpen?