Humanitas, William Gomes

“Wij hebben bij Stichting Humanitas fijn samengewerkt met Logimedical. Humanitas was toe aan nieuwe medicatiekarren. Er zijn uiteindelijk 54 medicatiekarren door Logimedical geleverd. Het aanlooptraject van aanschaf tot en met de implementatie van de medicatiekarren verliep goed De accountmanager van Logimedical dacht goed mee en toonde aan onze wens goed te begrijpen. Hij analyseerde onze situatie om zodoende met goede adviezen te komen.

De mogelijkheid om producten op maat te leveren bleek ook geen probleem, dit was voor onze stichting erg belangrijk omdat de huizen waarin de medicatiekarren gebruikt worden onderling best veel verschillen. Sommige karren moesten dus anders ingericht worden. Hier bleek Logimedical erg flexibel in te zijn. Ook was het geen probleem om indelingscomponenten (zoals bakjes) bij te bestellen indien dit nodig was.

Logimedical werkt echt gericht op wat onze organisatie nodig heeft waardoor naar onze wens werd geluisterd.

De communicatie verliep erg soepel en zorgde voor een fijne samenwerking. Logimedical was bereid om te helpen met implementeren en dacht daarin actief mee. Omdat wij meerdere karren nodig hadden, verspreid over meerdere locaties en verdiepingen is het erg fijn om een extra partij te hebben die meedenkt over de invoering van de karren. Ook tijdens de invoering bleven de communicatielijnen kort en was het eenvoudig om Logimedical te bereiken. Dit is erg prettig voor de zorg, omdat er onverwachte dingen, zoals calamiteiten, kunnen ontstaan. Het is belangrijk dat in zulke situaties iemand snel bereikt kan worden, dat is bij Logimedical zeker het geval.”

Neem contact met ons op!

Wij reageren binnen 2 (werk)dagen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.