Ontdek onze innovatieve zorgproducten in de webshop

Een handig overzicht van al onze productcategorieën. Klik op één van de onderstaande categorieën en ontdek al onze fijne producten!
Innovatieve zorgproducten voor alle facetten binnen de zorgsector.

Selecteer een categorie.

afvalverwerking

Afvalverwerking

Dispensers

Handschoenhouders

Handschoenhouders

Infectiepreventie

ISO systemen

Diversen

Medicijnen koelen

Koelen

Laboratoria

Linnengoed

Linnengoed

Medische muizen en toetsenborden

Medische toetsenborden & muizen

Medische zorg

Medische zorg

Opiatenkluizen

Opiatenkluizen

Pillenvergruizers

Pillenvergruizers

Heb je een vraag?

Logimedical staat voor je klaar als het gaat om verschillende soorten producten. Van infectiepreventie, pillenvergruizers en opiatenkluizen tot koelmogelijkheden voor medicatie. Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op! We zullen je zo snel mogelijk meer informatie toesturen.

Zorgwebshop

De medische webshop van Logimedical verkoopt zorgproducten op maat! In de zorgwebshop vind je producten als pillenvergruizers, dispensers, bacter producten, zorgartikelen voor laboratoria, infectiepreventie producten en nog veel meer.

Als verpleegkundige ben je op zoek naar een online zorgwinkel waar je direct je favoriete producten kunt aanschaffen tegen een scherpe prijs. Logimedical is dé partij die je zoekt!

Zorgartikelen kopen

Onze webshop zorgproducten in opgedeeld in verschillende productcategorieën. Samengevat zit er altijd wel iets dat past bij jouw zoekintentie. Mis je iets in onze online zorgwinkel? Neem dan contact met ons op. Logimedical staat voor innovatie in de zorg. Samengevat houdt dit in dat we graag inspelen op de vraag op de werkvloer. Ben je op zoek naar een zorgartikel maar kun je dit nog niet bij ons bestellen, dan gaan we ons best doen om dit wel voor elkaar te krijgen. Schroom niet, vraag naar de mogelijkheden!