Slotsystemen2021-09-14T12:47:00+02:00

Onze slotsystemen

 Elke oplossing is optioneel uit te breiden met een tweede beveiliging zoals ID-kaart, barcode en/of contactloos.

 Ga met uw muis over de foto heen om meer te weten te komen over een specifiek slotsysteem (voor desktops) of
Tik met uw vinger op een foto om meer te weten te komen over een specifiek slotsysteem (voor mobiele weergaves).

AutoRelock®

Dit slot, te openen middels 998 vrij te programmeren individuele PIN-codes, sluit zich automatisch na een, eveneens vrij te programmeren tijdsinterval. Nooit meer te vergeten de wagen af te sluiten.

Klik voor meer informatie

PIN-code

Dit slot, te openen middels 4 vrij te programmeren individuele PIN-codes en handmatige hersluiting zorgt ervoor dat je niet steeds op zoek moet naar de sleutel.

Klik voor meer informatie

Cilinder

Een oerdegelijk cilinderslot met twee unieke sleutels. Zonder sleutel geen toegang. Hersluitbaar zonder sleutel, door de cilinder naar binnen te duwen.

Klik voor meer informatie

‘Break-Away’ slotsysteem

Perfect bij noodsituaties, waarbij de zekerheid dat alle benodigde materialen aanwezig zijn belangrijk is. Een simpele druk op de hendel geeft toegang tot de inhoud van de wagen en breekt het zegel. Een verbroken zegel geeft aan dat de wagen gebruikt is.

Klik voor meer informatie

AutoRelock®

PIN-code

Cilinder

‘Break-Away’ slotsysteem

Externe slotsystemen

Onze electronische slotsystemen zijn te combineren met externe toegangbeheersysteemen, zoals Salto, Card Acces, HID e.a. Hiermee beheer je alle medicijnwagens vanuit één centraal toegang beheersysteem.

Klik voor meer informatie

Opiatenkluis contactloos

Dankzij het contactloze slotsysteem heb je geen sleutel meer nodig. Gemakkelijk te openen met gepersonaliseerde en geautoriseerde tags.

Klik voor meer informatie

Opiatenkluis PIN-code

Dit slot, te openen middels vrij te programmeren individuele PIN-codes en handmatige hersluiting, zorgt er voor dat je niet steeds op zoek moet naar de sleutel.

Klik voor meer informatie

Externe slotsystemen

Opiatenkluis contactloos

Opiatenkluis PIN-code

FAQ

Bekijk de veelgestelde vragen om meer te weten te komen over onze slotsystemen.

Vraag om advies
Kan geregistreerd worden wie de medicijnwagen heeft geopend?2020-02-21T15:25:56+01:00

Het AutoRelock® slotsysteem registreert en onthoudt tot de laatste 999 evenementen. Het oudste evenement wordt daarna overschreven. Dit betekent in de praktijk dat er op ieder moment bekeken kan worden wie op welk moment de wagen geopend of gesloten heeft.

Hoe kun je als zorginstelling herkennen of een emergency wagen al is aangebroken/ nog compleet is?2020-02-21T15:27:28+01:00

In noodsituaties is het van belang dat emergency wagens compleet zijn, met alle onderdelen op de juiste voorgeschreven plaats. Dankzij het Break-Away zegel is in één oogopslag zichtbaar of de wagen klaar is voor gebruik.

Is er een oplossing om niet de hele dag met sleutels voor een medicijnkar rond te hoeven lopen?2020-02-21T15:29:31+01:00

Het PIN-code en AutoRelock® slotsysteem zijn zonder sleutels te openen en te herspuiten. U kiest een code waarmee hij wordt geopend. Goed om te weten is dat het AutoRelock® slotsysteem de wagen automatisch weer afsluit, zo vergeet u nooit de wagen op slot te doen.

Hoe voorkom je als afdeling dat niet bevoegd personeel bij medicijnen kan komen?2020-02-21T15:30:43+01:00

Dankzij de slotsystemen van Logimedical kan alleen bevoegd personeel bij de medicijnen in de kar komen. Kies bijvoorbeeld voor een PIN-code of AutoRelock® slot. Deze zijn alleen te openen met de door u zelf gekozen 4-cijferige code.

Hoe voorkom je als afdeling dat medicijnwagens niet of verkeerd worden afgesloten?2020-02-21T15:31:52+01:00

Soms komt het voor dat medicijnwagens niet goed of helemaal niet worden afgesloten. Het AutoRelock® slotsysteem zorgt ervoor dat de wagen zichzelf afsluit na een bepaalde, door uzelf in te stellen, tijd. Zo voorkomt u ongewenste situaties.

Er is geen veilige plek beschikbaar om medicatie te beheren. Welke oplossingen zijn er?2020-02-21T15:32:48+01:00

Opslag van medicatie en opiaten kan op verschillende plekken. Denk aan een opiatenkluis, medicijnkast en medicijnkarren met een slotsysteem. Bel voor een passend advies 010 258 29 29.

Hoe kan de medicatieveiligheid op de afdeling direct verbeterd worden?2020-02-21T15:33:47+01:00

Medicatieveiligheid kan verbeterd worden door verschillende aspecten aan te pakken. Hoe wordt omgegaan met medicatiefouten, inschattingsvermogen maar ook het opslaan en in beheer houden van medicatie. Een passend slotsysteem op een medicijnwagen of -kast kan bijdragen aan het verbeteren van de efficiëntie en betrouwbaarheid in de werkzaamheden. Wat uiteindelijk direct bijdraagt aan medicatieveiligheid. Bel voor advies 010 258 29 29.

Medicatieveiligheid bij Logimedical

Bij medicatieveiligheid draait het voornamelijk om de keuze voor het juiste slotsysteem passend op het beoogde dagelijks gebruik binnen jouw organisatie. Onze wagens worden door vergelijkbare organisaties als de uwe geroemd om de verschillende betrouwbare en efficiënte slotsystemen.

Het meest innovatief is de volledig automatisch hersluitbare oplossing. Elke oplossing is uit te breiden met een tweede beveiliging zoals ID-kaart, barcode en/of contactloos. Samen gaan we voor een veilige en efficiënte zorgomgeving voor iedereen.
Vraag je je af welke medicijnwagens en slotsystemen passen bij jouw werkomgeving? Wij geven graag advies.

Vraag nu meer informatie op over onze slotsystemen

Interesse in één van onze handige slotsystemen? Geef een verzoek vandaag nog aan ons door!

Ga naar de bovenkant