Medicijn stamper

Werk je in de zorg en ben je op zoek naar een medicijn stamper? Logimedical heeft een uitgebreid assortiment producten die als doel hebben om de zorgverlening makkelijker, efficiënter en nauwkeuriger te maken. Met 25 jaar ervaring hebben wij de juiste kennis in huis om je te helpen bij het vinden van de juiste producten voor uw organisatie.

Benieuwd naar ons aanbod? Neem een kijkje in de webshop!

Medicijn stamper

Alles over medicatieveiligheid

Medicijn stamper kopen bij Logimedical

Een medicijn stamper zorgt er voor datje op een gemakkelijke manier medicijnen fijn kunt maken. Op deze manier zijn ze makkelijker te slikken voor patiënten, aangezien ze in kleine stukjes, of zelf helemaal fijn zijn gemaakt. Ook zorgt een medicijn stamper ervoor, dat er niks van het medicijn verloren gaat als het fijn gemalen wordt. Alles blijft netjes opgevangen zodat de verhoudingen van het medicijn hetzelfde blijven. Nog een voordeel is dat je jouw handen niet bezeert tijdens het vergruizen.

Als je een medicijn stamper via de website koopt, kun je deze direct afrekenen en op een gewenste locatie laten afleveren. Als je vragen hebt over een bepaald product, staan wij je uiteraard graag te woord. Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen we je waar nodig. Je kunt ons altijd bereiken via de telefoon, per mail of via de chat op de website.

Medicijn stamper

Wij maken jouw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Medicatieveiligheid: Doe de test!

Hoe ver is jouw organisatie op het gebied van medicatieveiligheid?
Doe nu online de gratis medicatieveiligheidstest!
Tijdens de test ontvang je tips en tricks die je direct kan toepassen op de werkvloer.

Vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

Start de test

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen.

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Contact

Als je vragen hebt over onze producten, of als u graag advies wilt, kun je uiteraard bij ons terecht. Op onze website vind je onze contact gegevens en kun je per mail, telefoon of chat contact opnemen. Graag helpen onze ervaren medewerkers je met uw vragen en denken met je mee. Zo kunnen wij samen met jou bekijken welke producten uit ons assortiment passen bij jouw organisatie. Als u contact opneemt, staan wij je graag te woord! Bekijk ook eens onze LinkedIn pagina.