Veiligheid en efficiency in de zorg

Medicijn wagen

Voor een medicijn wagen gaat u naar Logimedical! Logimedical is uw partner op het gebied van veilige en efficiënte medicijndistributie. Met onze producten, waaronder ook medicijn wagens, streven wij naar het hoogst haalbare niveau als het gaat om veiligheid. Naast veiligheid staat ook efficiëntie bij ons voorop. Zo zorgen we ervoor dat alle processen rondom de toediening van medicijnen zo efficiënt mogelijk verlopen. Op deze manier heeft u meer tijd over heeft voor echte zorg!

Wanneer u de medicijn wagens van Logimedical wilt bekijken, dan kunt u dit doen in onze webshop. Wilt u de wagens in het echt bekijken? Dan is het ook mogelijk om een vrijblijvende demo in te plannen.

Voor een veilige en efficiënte medicijn wagen gaat u naar Logimedical!

Logimedical zet zich in om organisatie, efficiency en nauwkeurigheid van zorgverlening en -verleners te verbeteren. Dit doen wij door continue te investeren in de ontwikkeling van producten, innovatieve technologieën, service en ondersteuning op het gebied van medicijndistributie. Zo bieden wij u een uitgebreid programma aan medische wagens, computerwagens, computerarmen en creatieve servicemogelijkheden.

Voor meer informatie over ons en onze producten kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie van ons ontvangen over de medicijn wagens? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kan via het contactformulier op de website maar het is ook mogelijk om ons een mail te sturen of telefonisch contact met ons op te nemen. Ons team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies!

Wanneer u van plan bent een medicijn wagen aan te schaffen, plannen wij graag een afspraak met u in. Zo kunnen wij samen met u, uw wensen kunnen bespreken en de mogelijkheden bekijken.

Demo inplannen

Een demonstratie bij u op locatie? Dit kan u direct online inplannen! Wij geven een presentatie over het thema dat u kiest bij onze afsprakenplanner. Na bevestiging van ons is de afspraak al rond.

Hoe is de medicatieveiligheid op uw locatie? Doe de gratis test!

Producten