Een geboren verkoper.

Als sterke verkoper moet je vooral energie en enthousiasme uitstralen. Een topverkoper heeft een sterke persoonlijkheid en vindt verkopen echt leuk. Hij of zij houdt van het contact en de interactie met mensen. Een goede verkoper beleeft minstens even veel plezier aan het onderhandelen als aan het eigenlijke afsluiten van de deal. We zoeken een kandidaat met een flinke portie passie. Zin. Zin om de telefoon op te pakken, de baan op te gaan en geld te verdienen. Je hebt een open persoonlijkheid die het best floreert in een omgeving met veel vrijheid. Je bent niet bang, denkt outside-the-box en kunt tegen een stootje.

Logimedical heeft…

Waanzinnige producten

waarmee we Zorginstellingen helpen patiënten, bewoners en cliënten veiliger en efficiënter te voorzien van hun dagelijks benodigde medicijnen. Het juiste medicijn, in de juiste dosering en op het juiste moment bij de juiste persoon. Zonder overtollige onbenodigde voorraden en verspilling daarvan. Veel instellingen werken al met onze producten. Veel meer doen dat nog niet. Daar willen we graag verandering in brengen!

Logimedical is…

Ambitieus

Onze doelstellingen zijn dat ook. Hoog gegrepen en haalbaar. Wij geloven dat met de juiste mensen onze doelstellingen realistisch zijn. Mensen die niet stil zitten, constant in beweging blijven en lol hebben in het overbrengen van onze overtuiging dat het in de Zorg beter kan en moet, gaan dat bewijzen.

Doorgroeimogelijkheden

Onze markt is volop in beweging. Ontwikkelt zich voortdurend en wij passen ons daarop aan. Zolang er met steeds minder personeel méér zorg verleend moet worden aan de sterk vergrijzende bevolking, zijn doorgroeimogelijkheden zo goed als onbeperkt. Je creëert ze zelf en Logimedical faciliteert. Wat wil jij worden? Hoe ver wil jij gaan?

Voel jij je aangesproken en ben jij de gezochte GANGMAKER of ONDERNEMER. Bel ons dan voor een kennismaking en kijk wat wij je te bieden hebben!

Peter van Nes, Directeur. 010-2582929

Werken bij Logimedical.

Interesse? Neem direct contact met ons op. Jouw toekomst bij LogiMedical begint vandaag!

Sluit je aan bij ons team en help mee de toekomst van de zorg vorm te geven.

Referenties.

Waar wij voor werken

Neem contact met ons op!

Wij reageren binnen 2 (werk)dagen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.