Automatische medicijndispenser

Op zoek naar een automatische medicijndispenser voor op de zorgafdeling? Bij Logimedical vind je wat je zoekt! Beheer jouw medicijnadministratie op een juiste manier en verbeter de medicatiestromen. Wij hebben een aantal producten die perfect passen bij jouw behoefte. Neem bijvoorbeeld de Nexsys ADC of de kleinere desktop dispenser.

Vragen? Laat het ons weten! We adviseren je graag.

Automatische medicijndispenser

Wij maken jouw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Medicatieveiligheid

Een mens is maar een mens, iedereen maakt fouten. Toch kan je als zorginstelling deze foutmarge zo klein mogelijk houden. Hoe? Denk aan het aanschaffen van automatische medicijndispensers met slot. Houd onbevoegd personeel buiten de wagen of dispenser. Daarnaast kun je ook gebruik maken van een registratiesysteem zodat je precies weet wie wanneer in de wagen is geweest. Meer weten? Kom vrijblijvend met ons in contact. Bekijk ook eens onze webshop.

Medicijnen uit de dispenser halen

Omdat onze Nexsys ADC & het kleinere desktop model direct aangeven in welke lade de medicatie ligt, kun je als zorgmedewerker bijna geen fouten meer maken. Dit is niet alleen ideaal voor ziekenhuizen en verpleeghuizen, maar ook voor apotheken. Automatiseer tot 250 verschillende medicijnen! Samen met jou stelt Logimedical een dispenser samen die past bij jouw vraag. Wil je bijvoorbeeld opiaten achter slot en grendel opslaan? Ook dit is mogelijk dankzij de automatische medicijndispenser. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat om je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Contact opnemen

Wil je meer weten of eens een automatische medicijn dispenser bij jou op locatie testen? Vraag naar de mogelijkheden. We komen graag eens langs! Goed om te benoemen is dat we ook trainingen geven in het gebruik van de medicijnwagen na aanschaf. Jij en je team zijn direct klaargestoomd voor gebruik. Volg ons ook via LinkedIn en blijf op de hoogte van onze nieuwste leveringen en acties. Spreken wij je snel?