COW Computer

Ben je op zoek naar een COW computer voor op de afdeling? Logimedical heeft wat je zoekt. Een handige en verrijdbare Computer On Wheels (COW) passend bij iedere zorginstelling. Goed om te benoemen is dat je de mogelijkheid hebt om hem te configureren naar jouw behoeften op de werkvloer. Vrijblijvend meer informatie ontvangen? Laat het ons weten! Wij vertellen je graag meer.

COW Computer

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dit namelijk al via de telefoon. Maar soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk voor u verholpen.

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

De voordelen van een COW Computer

Een van de voordelen van de COW is dat het computer werkstation altijd beschikbaar is op iedere afdeling. Omdat hij op wielen staat, kun je hem overal mee naartoe nemen. Door het lichtgewicht ontwerp is hij makkelijk te verrijden. Wist je dat er ook ruimte is voor extra opslag mogelijkheden? Aan de COW Computer kan gemakkelijk een lade of andere opslag worden gemonteerd. Dat is wel zo makkelijk. Neem contact op voor meer informatie!

Binnen de opslagsystemen kun je kiezen tussen 2 verschillende typen. De lades of het MAXBIN™ opslagsysteem. Over beide geven we je graag meer informatie:

Standaard lades & cassette systeem  

De COW Computer is configureerbaar met standaard lades of cassette systemen die te openen zijn middels een elektrisch of normaal slot. Goed om te benoemen is dat de lades en cassettes verkrijgbaar zijn in 2, 4 of 6 opslagniveau ’s.

MAXBIN™ opslagsysteem

Het opslagsysteem biedt maximale flexibiliteit en veiligheid doordat het 60% meer ruimte heeft dan de bovengenoemde standaard lades en cassette systemen. De veiligheid wordt gewaarborgd door een duo lock optie.

Vrijblijvend meer informatie ontvangen

Wil je graag meer informatie ontvangen? Vraag dit direct aan via het onderstaande formulier. We helpen je graag verder. Logimedical is er voor iedereen binnen de gezondheidssector. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen! Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van medicatieveiligheid. Wij spreken je graag snel!