Crash trolley

Wanneer je op zoek bent naar een crash trolley, dan ga je naar Logimedical! Logimedical staat voor ervaring en innovatie om de organisatie, efficiency en nauwkeurigheid van zorgverlening en -verleners te verbeteren. Hierbij kan je denken aan een uitgebreid programma aan medische wagens, computerwagens, computerarmen en creatieve service mogelijkheden. Logimedical is daarom jouw partner wanneer je op zoek bent naar een crash trolley.

Ben je benieuwd naar onze producten? Dan kan je alvast een kijkje nemen in onze webshop. Wanneer je een geschikte crash trolley gevonden hebt kan je altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Ook is het mogelijk om een vrijblijvende demo op locatie in te plannen.

Crash trolley

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen.

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Crash trolley bestellen bij Logimedical

Logimedical zet zich in om organisatie, efficiency en nauwkeurigheid van zorgverlening en -verleners te verbeteren. Dit doen wij door continue te investeren in de ontwikkeling van producten, innovatieve technologieën, service en ondersteuning op het gebied van medicijndistributie en behandelwagens. Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn kijken wij graag samen met je naar jouw situatie nu en jouw eisen en wensen voor de toekomst. Zo weet je zeker dat je de juiste crash trolley hebt.

Offerte aanvragen | Crash trolley

Wil je meer informatie over onze producten? Dan is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Onze werknemers staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van deskundig advies. Je kunt zowel telefonisch, per mail of via het contactformulier op de website contact met ons opnemen. Ook is het mogelijk om jouw vraag aan onze medewerkers via de chatfunctie te stellen.

Wanneer je van plan bent een crash trolley aan te schaffen, plannen wij graag een afspraak met je in. Zo kunnen wij samen met jou, je wensen kunnen bespreken en de mogelijkheden bekijken.