IC wagen

Ben je op zoek naar een IC wagen? Dan ben je bij Logimedical aan het juiste adres! Logimedical biedt je verschillende IC wagens welke allen voldoen aan de wettelijke veiligheidseisen. Naast de veiligheid vinden wij het belangrijk dat een IC wagen efficiënt is. Wij streven er daarom naar dat de wagens zo efficiënt mogelijk zijn, zodat je meer tijd overhoudt voor de echte zorg! Bij vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

IC wagen

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen.

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

IC wagen bestellen bij Logimedical

Logimedical staat voor 25 jaar ervaring en innovatie om organisatie, efficiency en nauwkeurigheid van zorgverlening en -verleners te verbeteren. Door middel van innovatieve oplossingen met een positief klinisch effect, streven wij er naar jouw prestaties naar een hoger niveau te brengen.

Wij doen dit door continue te investeren in de ontwikkeling van producten, innovatieve technologieën, service en ondersteuning. Zo kan je bij ons terecht voor een uitgebreid programma aan medische wagens, computerwagens, computerarmen en creatieve service mogelijkheden. Ben je benieuwd welke producten wij aanbieden? Dan kan je een kijkje nemen in de webshop.

IC wagen

Offerte aanvragen | IC wagen

Wil je meer weten over onze IC wagens? Of over onze andere producten? Dan kan je altijd contact met ons opnemen! Onze medewerkers staan voor je klaar om je te voorzien van deskundig advies. Je kunt contact opnemen via de contactgegevens op onze website, en ook is het mogelijk om direct een bericht te versturen via ons chatfunctie.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een IC wagen van Logimedical, dan kan je vrijblijvend een afspraak voor een demo bij jou op locatie inplannen!