Laptopwagen

Ben je op zoek naar een laptopwagen voor op de afdeling? Logimedical helpt je graag verder in de vorm van een COW (Computer on Wheels). Deze COW Computer is een lichtgewicht en makkelijk verrijdbaar werkstation dat te gebruiken is binnen ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere zorginstellingen. Vrijblijvend meer informatie ontvangen over de laptopwagen of over een van onze producten? Klik op de onderstaande knop! Logimedical vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

Laptopwagen

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dit namelijk al via de telefoon. Maar soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk voor u verholpen.

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Computer werkstation

Een computer werkstation is dé digitale werkplek die je naar jouw eigen wens kan samenstellen. Kies zelf welke opslagmogelijkheden passen bij jouw behoeften op de werkplek. Bijvoorbeeld 2, 4 of 6 lades en cassettes. Ook kun je kiezen voor het MAXBIN™ opslagsysteem. Dit systeem heeft 60% meer opslagmogelijkheid dan de standaard modellen. daarnaast is hij met de dual lock ook erg veilig. Geen onbevoegd personeel dat zo maar bij de medicijnen of gegevens kan! Tot slot is het computer werkstation ook in bezit van het N-Sight Cart Fleet management systeem. Dit houdt in dat je het gehele wagenpark kunt beheren, werkprocessen kunt optimaliseren en medicatie management kunt vereenvoudigen.

Logimedical is daar waar jij ons nodig hebt; op de werkvloer. Wij luisteren naar de behoeften van het personeel, zodat we goed kunnen inspelen op de innovaties binnen de zorg. Zo kun je bij ons terecht voor medicijnwagens met slot, een baxterafvalbak die gemonteerd kan worden op de medicijnwagens en ook de COW Computer. Vergelijkbaar met een laptopwagen, maar inclusief software.

Stel jouw vraag!

Graag meer informatie ontvangen? Wij helpen je graag verder tijdens je zoektocht naar de ideale medicijnwagen, laptopwagen of computer werkstation. Vul jouw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Volg Logimedical ook op LinkedIn! Hier delen we ons nieuws en leveringen bij klanten. Kijk direct wie jou is voorgegaan. We hopen je snel te spreken.