Medical keyboard

Een waterproof medical keyboard (medisch toetsenbord) shop je gemakkelijk via de webshop van Logimedical! Het waterdichte toetsenbord is verkrijgbaar in verschillende opties. Ontdek direct in de webshop welke artikelen op dit moment beschikbaar zijn! Vragen? Neem direct contact met ons op. We helpen je graag aan een artikel dat past bij jouw wensen.

Bekijk alle producten direct in de webshop!

Medical keyboard

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dit namelijk al via de telefoon. Maar soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk voor je verholpen.

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

100% waterdicht

Een medisch toetsenbord of muis moet voldoen aan enkele eisen. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat artikelen als deze op reguliere basis makkelijk schoon te maken zijn. Waarom? Toetsenborden en muizen zijn bronnen van virussen en bacteriën. Omdat meerdere zorgverleners gebruik maken van dezelfde spullen, is het overdragen van deze virussen erg makkelijk. De medical keyboards van Logimedical zijn direct afneembaar en kunnen zelfs in de vaatwasser. Een win-win situatie! Bekijk de webshop.

Logimedical staat voor je klaar!

Ons complete, naar eigen voorkeur te configureren producten zijn ontworpen om alle zorgverleners te ondersteunen waar nodig. Of dit nu gaat over geregistreerde medicijnuitgifte, automatische slotsystemen of waterproof toetsenborden; wij hebben het allemaal! Vandaag de dag werken steeds minder mensen in de zorg, maar is de behoefte aan zorg des te groter. Logimedical gaat in gesprek met de zorgverleners op de werkvloer. Dit doen we om de echte knelpunten en behoeften van deze groep aan het licht te brengen. Vervolgens spelen we hier met onze producten op in.

Neem contact met ons op!

Snel een toetsenbord of muis nodig? Bestel deze via onze webshop. Uiteraard kun je al jouw vragen over onze producten stellen via het onderstaande contactformulier. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Via social media houden we je graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Ook plaatsen we hier de nieuwste productleveringen bij onze klanten. Blijf up to date en volg ons nu!