Veiligheid en efficiency in de zorg

Medicijnwagen

Bent u op zoek naar een medicijnwagen? Dan bent u bij Logimedical aan het juiste adres. Logimedical is uw partner wanneer het gaat om veilige en efficiënte medicijndistributiesystemen in ziekenhuizen en zorg- en verpleeginstellingen. Voor veilige en efficiënte medicijnwagens kunt u daarom bij ons terecht!

Heeft u vragen over onze medicijnwagens? Of over onze andere producten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Vanzelfsprekend staat Logimedical voor u klaar.

Medicijnwagen van Logimedical

De medicijnwagens van Logimedical zijn ideaal voor het snel, efficiënt, veilig en conform regelgeving opslaan of transporteren van medicijnen binnen zorg- en verpleeginstellingen en ziekenhuizen. Hierbij staan veiligheid en efficiency voorop! Om veiligheid te garanderen streven wij naar het hoogst haalbare niveau. Ook vinden wij het belangrijk dat u meer tijd over houdt voor echte zorg. Daarom streven wij ernaar dat door middel van onze producten, alle processen rondom de toediening van medicijnen zo efficiënt mogelijk verlopen.

Om in de zorg de beste kwaliteit en veiligheid te genereren is het belangrijk om altijd en overal te beschikken over het juiste instrument, product of medicijn. Wij van Logimedical zorgen er daarom voor dat alles wat u als zorgverlener nodig heeft, binnen handbereik is. Zo kunt u naast een medicijnwagen, bij ons terecht voor een uitgebreid programma aan medische wagens, computerwagens, computerarmen en creatieve servicemogelijkheden.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in een medicijnwagen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en plannen graag een afspraak met u in. Tijdens een afspraak kunnen we samen met u, uw eisen en wensen bespreken. Zo vinden wij altijd een oplossing voor uw situatie. U vindt onze contactgegevens hieronder. Vergeet ons ook niet te volgen op LinkedIn. Blijf op de hoogte van al het Logimedical nieuws.

Demo inplannen

Een demonstratie bij u op locatie? Dit kan u direct online inplannen! Wij geven een presentatie over het thema dat u kiest bij onze afsprakenplanner. Na bevestiging van ons is de afspraak al rond.

Hoe is de medicatieveiligheid op uw locatie? Doe de gratis test!

Producten