Veiligheid en efficiency in de zorg

Pillen vermaler

Werkt u in de zorg en bent u op zoek naar een pillen vermaler? Dan kunt u terecht in de webshop van Logimedical. Wij streven er al 25 jaar voor om de efficiency en nauwkeurigheid van de zorgverlening te verbeteren. Hierbij kunt u denken aan een uitgebreid programma aan medische wagens, computerwagens, computerarmen en creatieve service mogelijkheden. Maar u kunt bij ons ook terecht voor: emergency zegels, handschoenhouder, pillen vermalers en meer.

Neem een kijkje in de webshop om te zien wat we allemaal verkopen!

Pillen vermaler kopen bij Logimedical

Als u een pillen vermaler via de website koopt, kunt u deze direct afrekenen en op een gewenste locatie laten afleveren. Als u vragen heeft over uw product, dan kunt u ons altijd bereiken via de telefoon, per mail of via de chat op de website.

Doormiddel van een pillen vermaler kunt u pillen op een eenvoudige manier laten vergruizen of kleiner maken. Dit is ideaal als patiënten moeite hebben met het doorslikken van een medicijn. Ten tweede voorkomt het ook dat er losse stukjes van de pil afbreken en bezeert u uw handen niet. Ten slotte is het erg makkelijk in gebruik! Bekijk ons assortiment aan pillenvergruizers.

Meer weten?

Wanneer u meer informatie wilt over een pillen vermaler, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan uiteraard ook als u advies wilt over onze andere producten. Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar en voorzien u graag van advies over welke producten het best geschikt zijn voor uw organisatie. Ook kunnen wij aan de hand van uw wensen de mogelijkheden voor uw organisatie bekijken. U kunt contact opnemen via het contactformulier op we website, maar het is ook mogelijk om telefonisch of per mail met ons in contact te komen.

Heeft u interesse in een pillensplijter, of een ander product van Logimedical? Of twijfelt u over een bepaald product? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder!