Veiligheid en efficiency in de zorg

Pillenvergruizer apotheek

Als u op zoek bent naar een pillenvergruizer apotheek, dan bent u bij Logimedical aan het juiste adres. In onze webshop hebben wij een breed aanbod aan producten die de zorgverlening een stuk makkelijker maken. Zo vind u bij ons verschillende pillenvergruizers, handschoenhouders en medicijnkasten. Als u een product bij ons besteld, kunt u deze direct afrekenen en op een gewenste locatie laten bezorgen.

Logimedical streeft er al 25 jaar naar om de zorgverlening, efficiënter, nauwkeuriger en makkelijker te maken. Dit doen wij door het aanbieden van een uitgebreid programma aan medische wagens, computerwagens, computerarmen en creatieve service mogelijkheden om de toenemende rol van IT in de Zorg te optimaliseren.

Bekijk ons aanbod in de webshop!

Pillenvergruizer apotheek kopen bij Logimedical

Een pillenvergruizer is een zeer handig hulpmiddel bij het toedienen van medicatie. Als een patiënt moeite heeft met het doorslikken van een hele pil, of als hij of zij maar een gedeelte van de pil nodig heeft, helpt een pillenvergruizer om de pil kleiner te maken. Zo kan de patiënt het medicijn alsnog slikken in kleine stukjes of zelf poedervorm. De pillenvergruizer zorgt er ook voor dat er niks van het medicijn verloren gaat, en beschermt uw handen bij het vergruizen.

Meer weten?

Als u vragen heeft over onze producten, of als u graag advies wilt, kunt u uiteraard bij ons terecht. Op onze website vind u onze contact gegevens en kunt u per mail, telefoon of chat contact opnemen. Graag helpen onze ervaren medewerkers u met uw vragen en denken met u mee. Zo kunnen wij samen met u bekijken welke producten uit ons assortiment passen bij uw organisatie. Als u contact opneemt, staan wij u graag te woord!