Veiligheid en efficiency in de zorg

Pillenvergruizer elektrisch

Bent u op zoek naar een pillenvergruizer elektrisch? Logimedical staat al 25 jaar garant voor het nauwkeuriger, efficiënter en makkelijker maken van de zorgverlening. Wij hebben een webshop met een groot aanbod aan producten die u en uw organisatie helpen bij het verbeteren van de zorg. Zo hebben wij onder andere medicijnkasten, handschoenhouders en emergency zegels in het assortiment. Daarnaast kunt u bij ons ook altijd terecht voor vragen of advies.

Neem een kijkje in de webshop om te zien wat we allemaal verkopen.

Pillenvergruizer elektrisch kopen bij Logimedical

Wanneer u een pillenvergruizer koopt bij Logimedical, dan kunt u deze via de website direct betalen en vervolgens op de gewenste locatie laten bezorgen. Heeft u vragen over uw bestelling? Dan kunt u ons altijd bereiken, zowel telefonisch, per mail of via onze chat op de website.

Door middel van de pillenvergruizer kunt u pillen vergruizen tot fijn poeder, of kleine stukjes. Dit kan zonder lawaai! Ideaal voor de ochtend of avonddienst wanneer de patiënten slapen. De pillen worden rollend vergruisd in hetzelfde patroon waardoor er geen brokken medicijn overblijven. Dit is een fijne oplossing voor patiënten die bijvoorbeeld moeite hebben met het dooslikken van medicatie, of maar een klein beetje nodig hebben.

Meer informatie nodig?

Heeft u vragen over de aanschaf van een pillenvergruizer of één van onze andere producten? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via de mail, telefoon of chat op de website. Onze medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden uw vragen. Dankzij onze ervaring is het ook mogelijk dat er meegedacht wordt over welke producten het best van toepassing zijn voor uw organisatie.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen, neem contact op voor een vrijblijvende afspraak!