Pillenvergruizer kopen

Wilt u graag een pillenvergruizer kopen? Dan bent u bij Logimedical aan het juiste adres. Wij staan al meer dan 25 jaar garant voor efficiency en nauwkeurigheid in de zorgverlening. Daarnaast streven we er naar om uw prestaties naar een hoger niveau te brengen doormiddel van innovatieve oplossingen met een positief effect. Logimedical biedt een uitgebreid programma aan medische wagens, computerwagens, computerarmen en creatieve service mogelijkheden om de toenemende rol van IT in de zorgverlening te optimaliseren.

Bent u benieuwd naar onze producten? Neem dan een kijkje in de webshop!

Pillenvergruizer kopen

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dit namelijk al via de telefoon. Maar soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk voor je verholpen.

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Pillenvergruizer aanschaffen

Een pillenvergruizer is eigenlijk onmisbaar bij de meeste zorginstellingen. Vaak moeten pillen vergruisd worden omdat patiënten bijvoorbeeld moeite hebben met het doorslikken van een hele pil, of bijvoorbeeld maar de helft nodig hebben. Daarnaast is het handmatig vergruizen of pletten van pillen erg zwaar en kan zelf leiden tot fysieke klachten. Een pillenvergruizer heeft meerdere voordelen, aangezien het vergruizen van pillen heel gemakkelijk en zonder veel moeite kan gebeuren. Ook kunt u gemakkelijk en snel meerdere pillen achter elkaar vergruizen. Daarnaast gaat er niks van het medicijn verloren als u deze vergruist, in tegenstelling tot het met de hand vermalen.

Neem contact met ons op!

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we in staat om u goed te kunnen adviseren over de juiste producten voor uw organisatie. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u de beste producten heeft, die passen bij de werkzaamheden, medewerkers en natuurlijk patiënten. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen bij vragen of de behoefte aan meer informatie over de producten. Wilt u direct een pillenvergruizer aanschaffen? Bekijk dan onze webshop, waar u verschillende varianten vindt. Deze kunt u direct bestellen en afrekenen, waarna wij zorgen voor de bezorging op de juiste locatie!