Veiligheid en efficiency in de zorg

Reanimatiekar

Bent u werkzaam in de zorg? En op zoek naar een reanimatiekar die voldoet aan alle eisen voor de JCI accreditatie? Dan bent u bij Logimedical aan het juiste adres! In ons aanbod vindt u reanimatiekarren voor het snel, efficiënt, veilig en conform regelgeving opslaan of transporteren van medicijnen binnen zorg- en verpleeginstellingen en ziekenhuizen.

Bent u benieuwd naar onze verschillende reanimatiekarren? Neem dan een kijkje in de webshop. Wanneer u vragen heeft over een bepaalde kar, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Bij interesse plannen wij graag een afspraak met u in om de mogelijkheden te bespreken.

Een veilige en efficiënte reanimatiekar!

Wanneer u kiest voor een wagen van Logimedical, dan weet u zeker dat deze aan de eisen voor de JCI accreditatie zal voldoen. Logimedical staat voor 25 jaar ervaring en innovatie om organisatie, efficiency en nauwkeurigheid van zorgverlening en -verleners te verbeteren. Dit doen wij door het aanbieden van een uitgebreid programma aan medische wagens, computerwagens, computerarmen en creatieve service mogelijkheden om de toenemende rol van IT in de Zorg te optimaliseren.

Logimedical staat onder andere voor:

  • Veiligheid: Wij streven ernaar om alle noodzakelijke handelingen rondom de toediening van medicijnen, zo beveiligd mogelijk te maken, zonder daarbij de praktijk uit het oog te verliezen.
  • Efficiëntie: Wij streven ernaar om alle processen rondom de toediening van medicijnen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Meet weten?

Wanneer u meer informatie wilt over een reanimatie kar van Logimedical, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook wanneer u geadviseerd wilt worden over andere producten, staan onze deskundige medewerkers voor u klaar. Zij voorzien u graag van deskundig advies over de producten en welke binnen uw situatie het beste zullen passen. U kunt contact opnemen via het contactformulier op de website, maar het is ook mogelijk op telefonisch of per mail contact op te nemen.

Heeft u interesse in een bepaalde reanimatie kar van Logimedical? Of twijfelt u nog tussen verschillende karren? Dan kunt  u vrijblijvend een demo bij u op locatie inplannen. Altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan snel op onze LinkedIn-pagina!

Demo inplannen

Een demonstratie bij u op locatie? Dit kan u direct online inplannen! Wij geven een presentatie over het thema dat u kiest bij onze afsprakenplanner. Na bevestiging van ons is de afspraak al rond.

Hoe is de medicatieveiligheid op uw locatie? Doe de gratis test!

Producten

Reanimatiekar