Veiligheid en efficiency in de zorg

Tabletverpulveraar

Bent u op zoek naar een tabletverpulveraar? Dan bent u bij Logimedical aan het juiste adres. Wij staan al 25 jaar garant voor het nauwkeurig, efficiënter en makkelijker maken van de zorgverlening. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan artikelen om u te helpen om de beste en juiste zorg te kunnen verlenen. U vind naast tabletverpulveraars nog tal van andere producten die u direct in onze webshop kunt bestellen. U kunt daarbij denken aan handschoenhouders, emergency zegels, medicijnkasten en nog veel meer!

Benieuwd naar al onze producten? Neem een kijkje in de webshop!

Tabletverpulveraar kopen bij Logimedical

Logimedical heeft een ruim assortiment artikelen die u direct online kunt bestellen. Wanneer u een bestelling plaatst, kunt u deze direct afrekenen en op een gewenste locatie laten afleveren. Als u vragen heeft over uw bestelling, kunt u deze uiteraard altijd aan ons stellen. Wij staan per mail of telefonisch voor u klaar.

Door middel van de tabletverpulveraar kunt u tabletten of pillen verpulveren tot fijn poeder, of kleine stukjes. Dit kan zonder lawaai! Ideaal voor de ochtend of avonddienst wanneer de patiënten slapen. Een voordeel van een tabletverpulveraar is, dat u dit met een simpele handeling en zonder veel kracht te hoeven zetten uit kunt voeren. Dit is vooral fijn als u meerdere tabletten achter elkaar moet verpulveren. Daarnaast werkt de tabletverpulveraar ook op zo’n manier, dat er niks van de tablet verloren gaat als u deze verpulvert.

Neem contact met ons op

Als u nog vragen heeft over één van onze producten, staan wij voor u klaar om deze te beantwoorden. Wij zijn per mail, telefonisch of via de chat op de website bereikbaar. Dankzij onze ervaring kunnen wij u goed adviseren over de juiste producten voor u en uw organisatie.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak!