Wat betekent desinfecteren?

Wat betekend desinfecteren? Desinfecteren is het doden van virussen en ziekteverwekkers. Ook wel: micro-organismen. Met behulp van desinfectiemiddelen als handgel, sterillium en desinfectiemachines voor grotere materialen. Het wordt aanbevolen om vaak aangeraakte middelen, zoals medicijnwagens, regelmatig en goed te desinfecteren.  Logimedical biedt een snelle en efficiënte oplossing! De CleanCart® Desinfectiecel.

Wat betekent desinfecteren

Wij maken jouw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Desinfectie door middel van UV-C licht

Als verpleegkundige heb je je handen vol aan de drukte op de afdeling. Logimedical begrijpt dat je je tijd zo goed en efficiënt wilt indelen. Toch is desinfectie in deze tijd ontzettend belangrijk! De wagens van Logimedical komen overal. Van kamer naar kamer, van patiënt naar patiënt. Ondertussen kunnen virussen gemakkelijk meeliften. Des te meer redenen om de wagens goed te desinfecteren. Logimedical heeft de oplossing gevonden in UV-C licht, dat een flinke dosis Ozon genereert. Deze combinatie zorgt ervoor dat virussen worden gedood binnen enkele minuten. Vraag nu meer informatie aan!

De opties

Logimedical is er voor iedereen in de zorgsector. Juist om deze reden is de CleanCart® Desinfectiecel niet alleen te koop, maar ook te huur tegen een aantrekkelijke prijs. Daarnaast kun je ook kiezen voor Full-service. Dit houdt in dat Logimedical bij jou op locatie de medicijnwagens komt desinfecteren. Zo veel mogelijk wagens als jij maar wilt! Dit, voor een vast bedrag per medische kar. Volledige ontzorging van A tot Z. Via het onderstaande formulier geeft je je wensen aan. Ook kun je hier direct een vraag stellen over onze dienstverlening. Logimedical luistert naar de wensen op de werkvloer. Veiligheid en efficiëntie in de zorg creëren is ons doel.

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat om je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Informatie ontvangen over desinfecteren

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van het desinfecteren? Logimedical vertelt je graag meer. Laat je gegevens achter via het onderstaande contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij hopen je snel te mogen helpen!