Werkstation computer

Op zoek naar een werkstation computer voor op de afdeling? Logimedical staat voor je klaar! Ontdek de mogelijkheden van ons computer werkstation: de COW Computer. De COW (Computer on Wheels) is een verrijdbare computer die de gehele organisatie door kan. Van afdeling naar afdeling. Speciaal voor ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere zorginstellingen. Ontdek nu de mogelijkheden! Vraag meer informatie aan.

Werkstation computer

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dit namelijk al via de telefoon. Maar soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk voor u verholpen.

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Mobiel zorgstation

Hoe fijn is het als je een mobiel zorgstation bij de hand hebt? Vanuit hier kun je direct het wagenpark beheren, de medicijnprocessen nalopen en toezicht houden. Ook zijn klantgegevens direct bij de hand. Het werkstation computer heeft verschillende mogelijkheden tot opslag. Denk hierbij aan lades en cassettes. Ook kun je via het MAXBIN™ opslagsysteem nóg meer opslagmogelijkheden creëren dan met de standaard lades en cassettes. Wil je weten wat het beste past bij jouw werkbehoeften? Vraag gratis meer informatie aan. Logimedical denkt altijd met je mee. We komen bijvoorbeeld ook graag kijken waar nog meer verbeterpunten liggen op het gebied van medicatieveiligheid. Je ontvangt een helder en duidelijk advies van ons.

Nooit meer heen en weer lopen naar die ene vaste computer. Logimedical maakt de werkprocessen makkelijker en sneller. Op deze manier is er meer tijd voor de échte zorg: de patiënten. Dat wil jij toch ook? Naast de COW Computer heeft Logimedical nog veel meer producten in het assortiment die jou kunnen helpen. Denk aan medicijnwagens, baxterafvalbakken en speciale slotsystemen. Neem eens een kijkje op onze website.

Informatie ontvangen

Wil je gratis meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Laat jouw gegevens achter via het onderstaande formulier. Logimedical komt snel terug op je vraag of opmerking. Ook kun je ons volgen op LinkedIn. We delen hier regelmatig nieuwe leveringen en producten! Wij hopen je snel te mogen ondersteunen.