Logimedical zoekt…

Service monteur / Montage medewerker

Handige donders met gevoel voor techniek die van nature nieuwsgierig zijn en nieuwe dingen willen leren. Je moet vooral energie en enthousiasme uitstralen en houden van het contact en de interactie met mensen. Je hebt een open persoonlijkheid die floreert in een omgeving met veel vrijheid. Je bent niet bang voor wat anarchie en chaos. En dat zien we ook een beetje aan je. Er mag best een hoekje af zijn!

Wat ga je doen?

De functie omvat activiteiten als service monteur en montage medewerker. Je werkt dus deels buiten, op locatie bij de klant en deels binnen in de assemblage. Je bent dus niet altijd onderweg en ook niet altijd binnen.

Als montagemedewerker zorg je ervoor dat onze medische wagens en andere medische opslag- en transportmiddelen verzendklaar zijn. Denk hierbij aan het opbouwen van het product. Zo maak je elke wagen klantspecifiek en bevestig je de benodigde accessoires op de juiste plek aan de wagen. Omdat alle producten op maat gemaakt worden, is het elke montage goed opletten.

Als servicemonteur ben jij het gezicht van Logimedical. Samen met collega’s zorg je ervoor dat de klant van A tot Z bediend wordt. Je takenpakket kan per klant verschillen. Dit kan te maken hebben met het type product, maar het kan ook zijn dat je langskomt voor service en onderhoud, een storing of een installatie. Tijdens het installeren van dit nieuwe product geef je uitleg aan de desbetreffende gebruikers en/of beheerders om ze wegwijs te maken met het product.

Vanuit de planning wordt er met jou gecommuniceerd hoe je dag er uit gaat zien. Je kan door heel Nederland ingezet worden. Vaak ben je een aantal uur bezig bij een klus en laat je de planning weten hoe ver je bent. Daarnaast kun je altijd een hulplijn inschakelen als je een bepaald product nog niet zo goed kent. Jouw collega’s staan altijd voor jou klaar.

Wat verwachten wij van jou?

 • Technisch inzicht is een must. Werkervaring en affiniteit in de techniek, montage en/of service zijn mooi meegenomen;
 • Enige affiniteit met, of kennis van elektronica;
 • Klantgericht en vriendelijk; je komt bij klanten thuis. Jij bent het visitekaartje van het bedrijf;
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Goed kunnen functioneren in een klein teamverband;
 • Een echte -géén 9 tot 5- aanpakkersmentaliteit;
 • Een rijbewijs B.

Wat bieden we?

Naast een gevarieerde en afwisselende functie bij een hele leuke en gezellige werkgever bieden wij jou graag nog het volgende aan:

 • Een marktconform salaris van € 2.600 – € 3.200 bruto per maand afhankelijk van je ervaring o.b.v. een 40-urige werkweek;
 • 25 vakantiedagen per jaar / vakantietoeslag 8%;
 • Een fulltime dienstverband;
 • Een contract dat na een bepaalde periode wordt omgezet naar een vast contract;
 • Een servicewagen voor je dagelijkse werk én woon/werk verkeer;
 • Werkkleding:
 • Laptop en telefoon van de zaak;
 • Een pensioenregeling voor 50% gedekt.

Logimedical heeft…

WAANZINNIGE PRODUCTEN

waarmee we Zorginstellingen helpen patiënten, bewoners of cliënten veiliger en efficiënter te voorzien van hun dagelijks benodigde medicijnen. Het juiste medicijn, in de juiste dosering en op het juiste moment bij de juiste persoon. Zonder overtollige onbenodigde voorraden en verspilling daarvan. Veel instellingen werken al met onze producten. Veel meer doen dat nog niet. Daar willen we graag verandering in brengen!

Logimedical is…

AMBITIEUS

Onze doelstellingen zijn dat ook. Hoog gegrepen en moeilijk te behalen. Wij geloven dat met de juiste mensen onze doelstellingen realistisch zijn. Mensen die niet stil zitten, constant in beweging blijven en lol hebben in het overbrengen van onze overtuiging dat het in de Zorg beter kan en moet, gaan dat bewijzen.

Voel jij je aangesproken en ben jij de gezochte AANJAGER’ voor onze technische dienst. Bel ons dan voor een kennismaking en kijk wat wij je te bieden hebben.

Peter van Nes, Directeur. 010-2582929

Referenties

Zij die voor gingen