Computer On Wheels COW

Ben je op zoek naar Computer On Wheels COW? Neem een kijkje in ons assortiment. Via onze webshop kan je overzichtelijk alle producten bekijken en ontdekken welke wagen het beste bij jouw wensen past. Al veel ziekenhuizen, zorginstellingen en verpleeghuizen zijn positief over onze wagen en geven aan dat het hun werkplek een stuk veiliger maakt en hun werk een stuk eenvoudiger! Ook voor IT-specialisten zijn onze wagen een echt uitkomst doordat alles op afstand bestuurbaar is!

Vraag vrijblijvend een proefwagen aan en ervaar de voordelen zijn!

Cart computer

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dit namelijk al via de telefoon. Maar soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk voor u verholpen.

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Webshop

In onze webshop vindt je onze collectie aan wagens en ook onze COW producten. Voor ziekenhuizen, zorginstellingen en verpleeghuizen bieden we verschillende wagens aan voor verschillende functies. Voorbeelden zijn anesthesie, sedatie, reanimatie wagens of verbandwagens. Zit uw perfecte wagen er nog niet tussen in onze webshop? Dan kunt u altijd een wagen op maat laten maken. We begrijpen dat iedere werkplek anders is en dat iedere werkplek andere behoeftes heeft. Daarom denken we graag met je mee! We komen graag met je in contact!

Computer On Wheels COW

COW staat voor Computer On Wheels en past bij iedere zorginstelling. De computers zijn volledig te configureren naar jouw behoefte zodat het een virtuele helpende hand biedt tijdens jouw werk. Omdat de COW op wielen staat, is hij heel mobiel en makkelijk te verplaatsten naar jouw patiënten of een andere ruimte. Heb je extra wensen en wil je bijvoorbeeld een lade toevoegen aan jouw COW? Alles is mogelijk! Volg ons op Facebook om de COW bij onze klanten te zien!

Meer informatie aanvragen

Ben je enthousiast geworden over Computer on wheels COW? Neem contact met ons op en we geven je vrijblijvend alle antwoorden op je vragen. Ook voor andere vragen en opmerkingen kan je contact met ons opnemen via het contactformulier.