“Wij streven er naar om de prestaties van jouw organisatie naar een hoger niveau te brengen door middel van innovatieve oplossingen met een positief klinisch effect.“

Al 30 jaar zijn we toegewijd aan het verbeteren van de prestaties van jouw zorgorganisatie.

Logimedical staat voor betrouwbaar, efficiëntie en nauwkeurigheid.

Wij zijn al 30 jaar toegewijd aan het verbeteren van de prestaties van jouw zorgorganisatie door middel van innovatieve oplossingen die een positief klinisch effect hebben. Onze ervaring en constante innovatie dragen bij aan het verbeteren van de organisatie binnen de zorgverlening. Omdat het verlenen van zorg niet kan wachten, investeren wij continue in de ontwikkeling van producten, innovatieve
Neem eenvoudig contact met ons op via onderstaande button! Wij gaan graag samen het gesprek aan.

Onze mentaliteit? Alles voor een betere zorg!

How we
work.

Bij Logimedical vind je de specialisten en oplossingen om jouw zorginstelling efficientie te bieden. In grote lijnen doorlopen we samen drie fasen.

1. Zorgproducten op maat

Iedere zorginstelling werkt anders. Het verschil tussen ziekenhuizen en zorginstellingen is vaak groot. Maar het doel blijft altijd hetzelfde: efficiënte en goede zorg voor patiënten in een veilige zorgomgeving. Logimedical luistert en creëert zorgproducten op maat.

2. De Medicatie- VeiligeidsScan®

Ben je misschien niet helemaal overtuigd van de medicatieveiligheid bij u op locatie? Logimedical helpt een groot aantal zorginstellingen met het op orde krijgen van het medicatieproces. Medicatieveiligheid en -efficiency staan daarbij centraal. Het zou kunnen dat ook bij jou in de organisatie, vanwege de toenemende complexiteit, niet op alle punten wordt voldaan.

3. Webshop

Logimedical onderscheidt zich van andere door het grote aanbod aan producten. Denk bijvoorbeeld aan handmatige- of elektrische pillenvergruizers en anti decubitus matrassen. Bekijk direct onze webshop om meer te weten te komen over onze producten

Mijn stem in Logimedical.

Als directeur en eigenaar van Logimedical vind ik het belangrijk om ook mij te laten horen. Niet om te pronken, maar wel om een toekomstige samenwerking naadloos te laten verlopen.

Onze visie is om met Logimedical de zorg te ondersteunen waar nodig. Feit is dat 95% van der zorginstellingen in Nederland nog steeds handmatig medicijnen voorschrijft. Buiten het steelgevaar is het verkeerd voorschrijven van medicijnen een groot “gevaar”.

Wij staan dan ook voor een zo goed en gezond mogelijke zorg. Enige vragen of gewoon is kennis maken?

Peter van Nes

“Wij hebben bij Stichting Humanitas fijn samengewerkt met Logimedical. Humanitas was toe aan nieuwe medicatiekarren. Er zijn uiteindelijk 54 medicatiekarren door Logimedical geleverd… Lees meer..

William Gomes, Humanitas

“Laurens De Hofstee / Naber is begin december 2014 gestart met het gebruik van medicatiewagens. De eerste vier verdiepingen maken daar momenteel naar volle tevredenheid gebruik van.. Lees meer..

Elise Zevenbergen, Laurens