Medicatiefouten voorkomen

Medicatiefouten voorkomen door innovatieve producten te gebruiken? Logimedical luistert naar de behoeften op de werkvloer en kan hierdoor innovatieve producten op maat aanbieden! Daarnaast is het belangrijk dat je als zorgmedewerker bewustwording creëert rondom medicatieveiligheid. Praat er over met je collega’s en bespreek situaties die zich hebben voorgedaan. Logimedical gaat graag vrijblijvend met je in gesprek over hoe je jouw instelling naar een hoger niveau kunt tillen! Goed om te benoemen is dat dit zelfs al met kleine aanpassingen mogelijk is. Kom met ons in contact!

Medicatiefouten voorkomen

Aandacht voor medicatieveiligheid

Tijdens het opslaan en toedienen van medicatie mag de aandacht niet verslappen. Vandaag de dag is de druk op de zorg ontzettend hoog. Weinig tijd en veilige situaties gaan dan niet door één deur.  Toch kan Logimedical jou hierbij helpen! Door knelpunten weg te nemen organiseer je jouw medicatieopslag en medicijnronden zo dat medicatiefouten voorkomen worden door menselijke maat. Vraag naar de mogelijkheden!

De 5J’s op gebied van medicatieveiligheid

Om medicatiefouten te voorkomen zijn er naast de innovatieve producten van Logimedical, verschillende handvaten die je als zorgverlener kunt gebruiken. Neem bijvoorbeeld de 5 juistheden. Deze zijn als volgt:

  1. Dien je het juiste medicijn toe?
  2. Dien je het medicijn toe aan de juiste patiënt?
  3. Wordt het medicijn op het juiste tijdstip toegebracht?
  4. Wordt de juiste toedieningswijze gebruikt?
  5. Is het de juiste dosis?

Logimedical biedt jou de producten die je nodig hebt om medicatie incidenten te voorkomen. Bijvoorbeeld dankzij onze medicijnwagens die er voor zorgen dat je altijd de juiste hoeveelheid van het juiste medicijn, aan de juiste patiënt geeft. 

Medicatiefouten voorkomen

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Medicatieveiligheid: Doe de test!

Hoe ver is jouw organisatie op het gebied van medicatieveiligheid?
Doe nu online de gratis medicatieveiligheidstest!
Tijdens de test ontvang je tips en tricks die je direct kan toepassen op de werkvloer.

Vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

Start de test

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Gratis informatie aanvragen

Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Logimedical stelt een plan op maat samen om jouw volledig te ontzorgen op het gebied van medicatieveiligheid. Dit is onze passie! Bekijk ook eens wie jouwinstelling is voorgegaan via onze LinkedIn. We hopen snel met je in contact te komen. Stel je vraag via het onderstaande contactformulier. Tot snel!