Medische trolley

Ben je op zoek naar een medische trolley? Logimedical helpt je graag! Wij zijn de juiste partner op het gebied van veilige en efficiënte medicijndistributie. Met onze producten streven wij naar het hoogst haalbare niveau als het gaat om veiligheid. Ook zorgen we ervoor dat alle processen rondom toediening van medicijnen zo efficiënt mogelijk te maken. Dit realiseren wij door middel van onze producen en medische trolleys. Kortom, Logimedical zorgt ervoor dat je tijd heeft voor échte zorg.

Ben je benieuwd naar onze medische trolleys? Neem dan alvast een kijkje in ons assortiment. Voor meer informatie over ons en onze producten kun je altijd vrijblijvend contact opnemen.

Medische trolley

Alles over medicatieveiligheid

Veilige en efficiënte medische trolley’s

Al meer dan 25 jaar staan wij voor ervaring en innovatie om organisatie, efficiency en nauwkeurigheid van zorgverlening en -verleners te verbeteren. Om in de zorg de beste kwaliteit en veiligheid te genereren is het belangrijk om altijd en overal te beschikken over het juiste instrument, product of medicijn. Wij van Logimedical zorgen ervoor dat alles wat je als zorgverlener nodig heeft, binnen handbereik is.

Dit doen wij door continue te investeren in de ontwikkeling van producten, innovatieve technologieën, service en ondersteuning op het gebied van medicijndistributie. Zo bieden wij je een uitgebreid programma aan medische wagens, computerwagens, computerarmen en creatieve servicemogelijkheden.

Medische trolley

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Medicatieveiligheid: Doe de test!

Hoe ver is jouw organisatie op het gebied van medicatieveiligheid?
Doe nu online de gratis medicatieveiligheidstest!
Tijdens de test ontvang je tips en tricks die je direct kan toepassen op de werkvloer.

Vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

Start de test

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen.

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Contact opnemen

Ben je geïnteresseerd in een medische trolley van Logimedical? Dan kun je altijd contact met ons opnemen! Je kunt contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier, maar het is ook mogelijk om ons een mail te sturen of telefonisch contact met ons op te nemen. Ons team staat voor je klaar om uw vragen te beantwoorden. Naar aanleiding van uw wensen zullen wij je voorzien van deskundig advies! Ten slotte: volg je ons al op LinkedIn? Blijf op deze manier op de hoogte van al het nieuws rondom Logimedical.