Veiligheid bij medicatie. Niet zomaar een begrip!

Meer weten over veiligheid medicatie binnen de verschillende zorginstellingen? Logimedical geeft je de handvatten om de medicatieveiligheid te waarborgen. Het is menselijk om fouten te maken! Maar door de innovatieve oplossingen van onze organisatie maken we de kans op fouten zo klein mogelijk. We doen dit door goed te luisteren naar de vraag op de werkvloer, en deze door te vertalen in de producten.

Meer weten? Klik op de onderstaande button en stel jouw vraag.

Veiligheid bij medicatie

Medicijnwagens met slot

Veilige medicijnwagens? Bekijk het assortiment! Denk aan een medicijnwagen met een normaal slot, een vingerafdruk of PIN-code systeem. Het voordeel van deze slotsystemen is dat alleen bevoegde personen medicatie en andere spullen kunnen delen en toedienen. Wil je precies weten wie de wagen heeft geopend? Lees meer over de Nexsys ADC op onze website.  

Naast het beheren en delen van medicijnen vind je bij Logimedical ook verschillende wagens die ondersteuning bieden bij operaties, sedaties en reanimaties. Maar bijvoorbeeld ook op de gipskamer! Goed om te benoemen is dat alle medicijn- en themawagens geheel naar jouw behoeften te configureren zijn. Elke afdeling heeft namelijk andere behoeften. Tot slot biedt Logimedical een ruime garantietijd en onderhoudsmogelijkheden aan.

Computer On Wheels (COW)

Op zoek naar een digitale en verrijdbare werkplek? Het computer werkstation van Logimedical is ontworpen vanuit een mix van de meest betrouwbare en innovatieve computers binnen de sector. Nu beschikbaar met basis of ruime opslag. Laat je informeren door een van onze medewerkers! Wie weet is het computer werkstation iets wat past bij jouw dagelijkse werkzaamheden.

Veiligheid bij medicatie

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de zorg, is het belangrijk altijd en overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als zorgverlener nodig hebt, binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Doe de test!

Hoe ver is jouw organisatie op het gebied van medicatieveiligheid?
Doe nu online de gratis medicatieveiligheidstest!
Tijdens de test ontvang je tips en tricks die je direct kan toepassen op de werkvloer.

Vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

Start de test

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Meer informatie over veiligheid bij medicatie

Wil je graag meer weten over veiligheid medicatie? Of over onze producten en services? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Vergeet ons ook niet te volgen op LinkedIn! Wij hopen je snel te mogen ondersteunen binnen jouw zorgtaken.