Nexsys ADC Automated dispensing cabinet

Nexsys ADC Automated dispensing cabinet2021-12-02T12:20:51+01:00

Nexsys ADC

De NexsysADC™ helpt zowel apothekers als verzorg- en verpleegkundigen in hun dagelijks werk. Gelijkwaardig beheer en controle als bestaande uitgiftesystemen, tegen een lagere investering en snellere terugverdientijd.

De wagen is extreem flexibel en uitbreidbaar als het gaat om gedecentraliseerde uitgifte van opiaten en kostbare medicijnen. Automatiseer toegang en uitgifte tot wel 250 verschillende medicijnen tot wel 400 stuks per medicijn. Logimedical configureert samen met jou de ideale samenstelling!

Download nu vrijblijvend de brochure

Gratis brochure ontvangen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie over de Nexsys ADC

Elke Nexsys ADC unit is afgestemd op de medicijnbehoefte binnen lange termijnzorg instellingen:

Bepaal het ideale aantal medicijnen per unit wat je geregistreerd wilt uitgeven via Controlled Access Modules (CAMs). LED-verlichte geleiding stuurt de gebruiker uitsluitend naar de juiste CAM en individual cel. Via het transparante deksel is het juiste medicijn duidelijk te herkennen. de CAM technologie houdt tegelijkertijd de min-max voorraden bij. Installeer elk gewenst aantal CAMs, van 1 tot 10 per unit om 25 tot 250 individuele medicamenten, opiaten of kostbare producten in op te slaan. (Minder gevoelige medicijnen kunnen worden opgeslagen in medicijncassettes, met geleide toegang technologie om verpleegkundigen naar de juiste locatie en product te brengen.)

Kies het gewenste beveiligings- en toegangsniveau voor apotheek en verzorgend personeel. Ieder krijgt zijn/haar rechten toebedeeld. Doordat de apotheek 24/7 in verbinding staat met elke unit, weet men precies welk medicijn, voor welke patiënt, door wie is uitgenomen.
Kies het benodigde aantal master of slave ADC units, nodig voor jouw instelling. NexsysADC is het enige praktische en betaalbare, geregistreerde uitgifte systeem, wat eenvoudig in te zetten is in meer instellingen, allemaal met elkaar verbonden via de Cloud.

Titel

Ga naar de bovenkant