Hallo,

IK BEN

Ignos Spaan

Ik vervul de rol van accountmanager en productspecialist bij Logimedical.

Zorgverleners zijn mensen die kiezen voor hun passie en willen het onderste uit de kan halen in iedere situatie. Mijn dochters zijn beide werkzaam in de zorg. Zij werken hard en vol liefde voor hun patiënten. Ook al gaat dit soms niet even makkelijk. Samen met Logimedical kijk ik naar hoe wij deze werkwijze beter en praktischer kunnen invullen.

Herken je dit?

 

Het aantal MIC-meldingen ligt binnen vele zorginstellingen erg hoog. De melding wordt in de meeste gevallen zelf opgelost of intern gerapporteerd. Maar hoe kun je als zorginstelling zelf bijdragen aan het verlagen van deze MIC-meldingen?

Logimedical gaat met je in gesprek over de verschillende situaties waarin medicatiefouten ontstaan. Denk aan de deelrondes. Een specialist van Logimedical loopt mee, observeert en bekijkt de uitrusting en houding waarmee de medicatie gedeeld wordt. Op deze manier draagt Logimedical bij aan een veilige en fijne zorgomgeving voor iedereen.

Hoe kan ik je helpen?

Iedere zorginstelling werkt anders. Het verschil tussen ziekenhuizen en zorginstellingen is vaak groot. Maar het doel blijft altijd hetzelfde: efficiënte en goede zorg voor patiënten in een veilige zorgomgeving. Logimedical luistert en creëert zorgproducten op maat.

Bij Logimedical zijn verschillende krachten aan het werk. De buitendienst komt graag bij u op locatie langs om te zien welke werkwijze wordt toegepast. Zij kijken mee en geven passend advies. De technische dienst staat klaar voor eventuele problemen rondom de medicijnwagens. Is er iets aan de hand? Zij schieten graag te hulp. Ten slotte houdt de binnendienst het contact met de zorginstellingen op peil. Heeft u vragen? Zij staan voor u klaar.

Ben je misschien niet helemaal overtuigd van de medicatieveiligheid bij u op locatie? Logimedical helpt een groot aantal zorginstellingen met het op orde krijgen van het medicatieproces. Medicatieveiligheid en -efficiency staan daarbij centraal. Het zou kunnen dat ook bij jou in de organisatie, vanwege de toenemende complexiteit, niet op alle punten wordt voldaan.

De Logimedical MedicatieVeiligeidsScan® kan helpen om een beter inzicht in het gehele proces te krijgen. Wat gaat er goed en wat kan er verbeterd worden? Wij geven direct tips over hoe je snel de veiligheid bij jou op locatie kunt verbeteren. Het kan vaak al met kleine aanpassingen.  Leer meer over de MedicatieVeiligeidsScan®

Logimedical onderscheidt zich van andere door het grote aanbod aan producten. Denk bijvoorbeeld aan handmatige- of elektrische pillenvergruizers en anti decubitus matrassen. Bekijk direct onze webshop om meer te weten te komen over onze producten.

Ook vind je bij ons medicijnwagens voor verschillende doeleinden. Op de afdeling, operatiekamer of om eerste hulp mee te kunnen geven. Om de veiligheid van deze medicijnwagens te verbeteren gebruiken wij speciale slotsystemen. Uniek in hun soort. Een PIN-code, sleutelslot of zelfs AutoRelock® systeem. Kom meer te weten over onze slotsystemen. Neem contact op met ons. Wij beantwoorden graag al uw vragen.