Staande werkstations

Ben je als inkoper, afdelingshoofd of ICT-/IT-specialist op zoek naar staande werkstations? Bij Logimedical hebben we het medische computer werkstation dat past bij de behoeften op de werkvloer. Wij staan voorop als het gaat om innovatie in de zorgsector! Verbeter de veiligheid omtrent medicatie en zorg voor een goed en betrouwbaar ICT wagenbeheer.

Vraag nu gratis meer informatie aan via ons contactformulier.

Staande werkstations

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dit namelijk al via de telefoon. Maar soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk voor u verholpen.

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Staande werkstations van Logimedical

Een van de voordelen van de werkstations (ook wel COW Computers genoemd) is dat ze licht en makkelijk manoeuvreerbaar zijn. Rijd de COW van de ene afdeling naar de andere zonder dat hier moeilijkheden bij ontstaan. Daarnaast is hij aan te passen qua lades, zodat je zowel kleine als grotere medicijnrondes kunt lopen. Hierdoor verminder je de foutgevoeligheid als het gaat om medicatiefouten! Goed om te benoemen is dat de medical pc zelf ook fouten kan detecteren. Een groot voordeel! Mensen blijven mensen; en mensen maken fouten. Dankzij de producten van Logimedical blijft de foutgevoeligheid zo laag mogelijk.

IT/ ICT beheer

Als IT/ ICT medewerker zoek je altijd naar de het meest gangbare en veilige systeem. Vooral binnen zorginstellingen, waarbij privacy gevoeligheid een groot aandachtspunt is. Het N-Sight Systeem dat is geïnstalleerd op de werkstations helpt de IT/ICT afdeling om wagenparkbeheer op afstand uit te voeren. Denk aan updates, maar ook onderhoud van de COW’s! Een groot voordeel. Meer weten? Vraag onze adviseurs om meer informatie. Vanzelfsprekend kunnen wij je meer vertellen over de toepassing en hoe deze aansluit bij jouw zorginstelling. Neem direct contact op!

Gratis informatie ontvangen

Wil je meer weten over de computer werkstations? Of een demo aanvragen voor bij jou op de locatie? Laat je gegevens achter via het onderstaande contactformulier. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen! Volg ons via LinkedIn en blijf op de hoogte van alle innovatieve ontwikkelingen op het gebied van gezondheidszorg. Tot snel!